Pariuri sportive, gaming și casino

Se impune Ons Jabeur la US Open 2023? Iată ce șanse are finalista de la Wimbledon





Tenisul feminin este dominat, în prezent, de sportivele din fosta Uniune Sovietică, dar și de Iga Swiatek. Poloneza în vârstă de 22 de ani este lider mondial, la distanță semnificativă de Ons Jabeur, tunisianca de 28 de ani, care a jucat finala Wimbledon 2023. Chiar dacă nu a cucerit niciun titlu de Grand Slam până în prezent, Jabeur este printre preferatele fanilor tenisului, ea oferind mereu partide spectaculoase și performanțe neașteptate. 

Jabeur ocupă locul 5 în clasamentul WTA și speră să avanseze în ierarhie, iar un eventual succes la US Open ar putea să fie extrem de prețios, pentru planurile sale. În ciuda dezavantajelor pe care le prezintă jocul său și a slăbiciunilor dovedite în finale, Jabeur poate fi luată în calcul pentru un succes surprinzător la New York. Iată ce argumente pot fi găsite, în favoarea tunisiencei!

De ce poate spera Ons Jabeur la cucerirea US Open 2023

Are experiență

Ons Jabeur a fost, pentru foarte mulți ani, una dintre cele mai apreciate sportive din tenisul feminin mondial. Ea a surprins mereu prin stilul spectaculos de joc, iar în 2020 a prins sferturile de finală de la Australian Open. Succesele la nivel înalt nu au apărut, dar Jabeur a reușit să ajungă, în 2022, în finalele de la Wimbledon și US Open. Deși le-a pierdut, ea a dovedit că are puterea să avanseze mult în cadrul competițiilor. În 2023, a pierdut finala Wimbledon, iar US Open îi poate aduce mult-doritul succes într-un turneu de Grand Slam.

Are ascendent moral

Sportiva din țara situată în Africa de Nord are șanse bune să își continue forma excelentă dovedită la Wimbledon. Jabeur a prins finala, în mod aproape nesperat, în cadrul unui turneu de mare prestigiu în lumea sportului alb. O astfel de reușită o poate propulsa la un nivel superior, din punct de vedere psihologic, astfel că ea are șanse să își impună foarte bine jocul și calitățile ofensive și pe parchetul de la Flushing Meadows.

Ce spun bookmakerii?

Cei care plasează un pariu pe US Open pot să observe că Ons Jabeur nu este printre favoritele principale ale bookmakerilor, pe tabloul feminin. Cota tunisiencei la un succes istoric la New York este una mare, de 13,00. Această cotă este mai mare decât cele pe care le au Iga Swiatek (3,25), Aryna Sabalenka (5,50), Elena Rybakina (7,00), Jessica Pegula (9,00), Caroline Garcia (11,00) sau Coco Gauff (11,00). Jabeur nu s-a bucurat, însă, de prea multe șanse din partea bookmakerilor nici înaintea turneului US Open 2022 sau înainte de Wimbledon 2023.

În concluzie, tunisianca Ons Jabeur are ocazia să își confirme forma excelentă dovedită la Wimbledon. Pe parchetul american de la Flushing Meadows, Jabeur va avea de înfruntat o opoziție puternică, mai ales că prezentă în competiție va fi și Iga Swiatek, campioana din 2022. Bookmakerii nu o consideră pe Jabeur printre favoritele principale ale competiției, însă cota sa este una deosebit de tentantă pentru orice parior care crede că tunisianca va reuși să se mobilizeze din nou, la fel ca pe iarba din Londra.

 

Sursa foto: Pexels.com



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button