Volei

CS Glogovăț 2013 are echipă la finala națională de volei pe plajă pentru seniori





Timp de patru zile, din 17 până în 20 august, baza sportivă Brizo din Iași va găzdui o nouă ediție a Campionatului Național de volei pe plajă pentru seniori. La start va fi prezentă și echipa CS Glogovăț 2013, formată din Sergiu Gligor și Marius Drăghici. 

Valoarea premiilor se ridică la un total de 13.000 Euro, respectiv 6.500 Euro/gen. Un total de 48 de sportivi aparținând unui număr de 24 de echipe pe ambele genuri se vor întrece pentru titlul de campioni naționali. Sunt admise în competiție cele mai bune 12 echipe, atât la feminin cât și la masculin, pe baza clasamentului în vigoare. Campionatul este organizat de ACS Rudali Iași, în parteneriat cu Federația Română de Volei.

Sergiu Gligor și Marius Drăghici țintesc o clasare cât mai bună

Mergem încrezători în forțele noastre, dorim să facem o figură cât mai bună și dacă se poate, să ajungem chiar pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Premiul mare ce se acordă la acest turneu și posibilitatea de a ne îmbunătăți palmaresul sunt motivații în plus. Dorim pe această cale să mulțumim partenerilor noștri, iar aici vreau să menționez câteva nume, Primăria Vladimirescu, prin bunăvoința primarului Mihai Mag, Sportsin, prin susținerea necondiționată a lui Călin Moga și Eurospeed Cluj”, spun reprezentanții clubului din Vladimirescu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button