Liga Elitelor

5 puncte din 12 posibile, bilanțul juniorilor utiști în etapa secundă din Liga de Tineret și Liga Elitelor!

Etapa a doua a noului sezon de Liga Elitelor și Liga de Tineret le-a găsit pe absolut toate echipele Academiei UTA în deplasare, la Cluj și Sibiu. Bilanțul weekendului nu este unul grozav, cu 5 puncte din 12 posibile pentru „roș-albi”.

Liga de Tineret: Universitatea Cluj – UTA 1-1

Astăzi, formația pregătită de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș a remizat în deplasare la Universitatea Cluj, scor 1-1. Pentru roș-albi a marcat Adelin Nica, autor al unei „duble” și în derby-ul vestului, de la Timișoara, când a ieșit tot o remiză: 2-2.

Formația de start a arădenilor a arătat astfel: Neag – Hara, Joldea, Murgu, Olăroiu, Vâlcu, Buză, Negoescu, Blaga, Nica, Kyrychenko. Pe parcurs și-au făcut apariția pe teren: Maghiar, Bușu și Curtuiuș.

Liga Elitelor U17: Universitatea Cluj – UTA 4-1

Singurul rezultat negativ pentru Academia UTA s-a înregistrat în Liga Elitelor U17, tot la Cluj, unde Universitatea a învins-o cu 4-1 pe echipa antrenată de Mihai Petcuț și Costel Bogoșel. Arădenii au deschis scorul prin Muntean, dar au fost egalați până la pauză, iar în repriza secundă gazdele s-au dezlănțuit. Arădenii au zero puncte în clasament după două runde.

UTA a început cu: L. Roșu – Felea, Marinescu, Groza, Ștef, Chiș, Salka, Rusu, Muntean, Ilie, Crainic. Au mai jucat Șiclovan, Calotă, Centye, Nițu, Măgulean.

Liga Elitelor U16: FC Hermannstadt – UTA 1-1

După 10-1 cu Știința U. Craiova, formația lui Sandu Gaica și Radu Mărginean sperasă câștige și la Sibiu, dar a trebuit să se mulțumească cu o remiză: 1-1. E. Ronai a fost singurul marcator al arădenilor pe Cibin.

UTA U16: Cutean – Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșan, Bărbat, Leca, Țăroi, Tolcea, Baba. Au mai jucat: Iancu, Corchiș, Ronai, Burca, Dolga.

Liga Elitelor U15: FC Hermannstadt – UTA 2-3

Singurul succes al finalului de săptămână al juniorilor utiști a fost obținut de trupa lui Dinu Donca și Alex Nistor, în Liga Elitelor U15, în fața echipei similare a celor de la Hermannstadt. La Sibiu, arădenii au condus cu 1-0, prin golul lui Ile și cu 3-1, după ce au înscris Sherzad și – din nou – Ile, iar gazdele nu au reușit decât să reducă din dezavantaj până la final.  UTA U15 (foto) e singura dintre cele patru ale Academiei roș-albe ce are punctaj maxim după două runde.

Arădenii au început meciul cu: Șuli – Cioară, Tănăsie, Sabău, Mărgan, Sherzad, Spătariu, Nari, Ile, Barbu, Gherman. Au mai jucat:  Pîrvu, Nădăban, Burta, Sandu, Zachar.

În weekendul ce urmeaă, toate echipele Academiei UTA vor juca la Arad, cele mici (U 15 și U16) cu FC U Craiova 1948, iar cele mai mari (U17 și U18) vor primi vizita celor de la Csikszereda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button