Socodor

Socodorul a repetat cu 8 goluri în poarta unei echipe bihorene pentru debutul în Liga a 3-a, de la Lipova!





Proaspăt divizionara terță arădeană, CS Socodor, a făcut ultima verificare a verii duminică seară. În vizită, în comuna de lângă graniță, a venit AS Zorile Buntești câștigătoarea seriei II sud a Ligii a 5-a Bihor, care – însă – a refuzat – promovarea în elita județeană din județul vecin.

Diferența dintre combatante a fost foarte mare, scorul final vorbind de la sine: 8-1. Pentru Socodor Copil, Lezeu (ambii foto) și C. Covaci au reușit câte o „dublă”, iar Gavrilaș și Mintaș au completat și ei lista marcatorilor. „Un antrenament bun cu o echipă de Liga a 5-a din Bihor. Am încercat să nu ne accidentăm, să fim apți pentru prima etapă. La noutăți îl avem pe juniorul Șerengău, de la UTA, care a făcut pregătirea cu Crișul și chiar a jucat în Cupă. Urmează o săptămână de antrenamente și sperăm să fim la un potențial de vreo 75% până la ora jocul de la Lipova”, afirmă Tiberiu Darazs, antrenorul principal al celor din Socodor.

Socodor: Sîrb – Ciornei, Gherheș, Pele, Țoca – Turcuș,  Șerengău – Clej, Lezeu, D. Covaci – Copil. Au mai intrat: Mucha – Chiș, Miclea, C. Covaci, Mintaș, Gavrilaș, Călău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button