UTA Arad

A (re)venit Stroungis, dar nici urmă de winger la UTA







Echipa fanion a Aradului și-a reluat antrenamentele după „dușul rece” făcut în plină caniculă la Craiova, cu Universitatea. UTA a luat un sec 3-0 de la echipa lui Laurențiu Reghecampf și, după rezultatele de ieri, le mai are doar pe FC Botoșani și Poli Iași sub ea în clasament. Trupa din Copou chiar i-ar putea depăși pe „roș-albi”, dar asta ar însemna să o învingă deseară pe FCSB, la București, lucru greu de crezut că se va întâmpla. Bineînțeles, trebuie ținut cont că trupa lui Mircea Rednic are un meci mai puțin disputat, cel de pe terenul campioanei Farul.


Apropo de tehnicianul „roș-albilor”, previziunea acestuia cu wingerul nu a ieșit. Adică acesta nu a apărut la Arad ieri, nici azi până la această oră, dar e moda verii în cazul „Puriului”, să anunțe jucători care ajung azi – mâine, dar care întârzie o săptămână, două.


Totuși, există o noutate față de antrenamentul de joi, ultimul înainte de plecarea echipei spre orașul din Bănie și nu e cea a atacantului austriac, Aleksandar Vucenovic. Este vorba despre Stefanos Stroungis, care și-a făcut teste amănuțite la inimă în Grecia și care a primit liber la efort. Doar că UTA nu dorește să riște nimic și-l va trimite pe fundașul elen, marți, la Institutul Național de Medicină Sportivă, de la București, unde trebuie să iasă cu viza ce-i dă dreptul să revină pe gazon și în SuperLigă.

12 comentarii

  1. La ce atâta graba și agitație? E clara politica promovată de conducerea clubului. Jucători de valoare îndoielnică, liberi de contract și cu salarii relativ mici( aici e de discutat pornind și de la valoarea jucătorilor). Așa că, răbdare și iar răbdare și fie ca la anul , pe vremea asta, sa vorbim inca despre UTA ca de o echipa din Superliga. Că despre play-off nu prea cred, e adevărat nefiind specialist, că poate fi vorba.

    11
    12
  2. Mă tot întreb care este problema cu Milosevic, salariul sau nu mai este dorit? Băiatul nu a fost jucat anul trecut,deoarece se juca doar cu un atacant. Părerea mea că el este mai bun ca și alții, fără să dau nume. Oare winger-ul mult așteptat este peste ce avem deja? Mulți jucători fără randamentul scontat care trebuie plătiți.

    31
    5
    1. Dar despre Damian Isac?Jucator crescut de UTA,a suferit accidentarea pe teren pentru UTA iar domnul Rednic a facut din el un pres ! Prea usor ne vindem noi (aradenii) pe vorbe goale!

      8
      3
  3. Domnul Rednic ar trebui sa fie putin mai atent in ceea ce spune . Caterinca asta stil mahala de Bucuresti nu prinde si nu ne ajuta cu nimic nici pe noi si nici pe dumnealui. Vorbarie multa dar in schimb avem o spoiala de echipa de ti-e mai mare jena .

    18
    1
    1. El a facut caterinca inca de pe vremea cand antrena rapidul pe vremea lui Copos…asa ca nu-l vad sa se schimbe.

      3
      0
      1. Domnule Redmic cum stam cu pista vali Gheorghe de la FCSB azi și-a reziliat contractul deci e liber?

        0
        0
  4. Partea interesanta? Cum i-ar zice unui mix ungaro- miticesc, aciuit,in Arad??
    HAIDE UTA!!!

    2
    6
  5. Doar întreb :dacă iubita/iubitul v-ar promite chestii de-astea care se dovedesc minciuni, săptămâna după săptămâna, care ar fi încrederea în persoana aia?
    De ce ai minții din nou și din nou?

    7
    6
  6. ,, Așteptându-l pe Godot”.!! Celebra opera a absurdului în teatru. Samuel Beckett irlandezul. Doua personaje care așteaptă în zadar și la nesfârșit sosirea unui Godot inexistent, poate D-zeu.!! Prin extensie jucător dorit, antamat dar absent ca persoana. Timpul de așteptare , timp de visare abstracta, poate o schiță de ieșire din labirint. Pregătirea, ideile, din păcate doar pentru trei, patru, grupări cu care vom lupta. Multe încercări de depășire cu greu acceptate de clasament. Fără lupta nimic de pus la zestrea unui parcurs ales parca de un destin crud.!!

    9
    2
  7. Gavriluță vb serios, câteodată am impresia că faci mișto de noi, sint eu prost dar să zici de tarzan, rotlerblitz, winetou, chiar exagerezi câteodată, te rog eu vb pe înțelesul unor mai slab documentați sau înțelegi ce vreau să zic, fi iubit și sănătos, Hai UTA, hai ARADUL, oriunde, oricând, ?️?

    3
    2
    1. Vanterica…mie imi place Gavriluta…Stiu sa-i citesc printre randuri,chiar si atunci cand este foarte critic dar bland si cumpatat…Cine nu ii intelege comentariile,nu este cu sange Alb-Rosu…Discret,sublim,acid,satiric,istoric,enciclopedic,metaforic…

      3
      2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button