UTA Arad

UTA – FCSB se va juca cu casa închisă, biletele s-au epuizat în câteva minute „vânate” și de bișnițarii de ocazie!







În nici o oră de la punerea în vânzare, online, a biletelor cu FCSB, elevii lui Mircea Rednic au aflat că vor juca în fața unui stadion plin luni seară, începând cu ora 21,30, în cadrul etapei cu numărul 7 a SuperLigii. Toate cele aproximativ 4500 de tichete s-au vândut ca pâinea caldă, dar asta – probabil – și grație oportuniștilor, ca să nu le spunem bișnițarilor de ocazie, care erau pregătiți din timp să dea lovitura.


Bișnițarii au apărut ca ciupercile după ploaie


De altfel, pe site-urile de socializare au apărut deja câteva „afaceri la cheie”, cum rezultă și din dialogul pe care vi-l redăm mai jos dintre un fan al UTA-ei și un personaj din Oradea:

Așadar, un bilet la tribuna I se plătește deja dublu, iar un loc în peluză costă mai mult decât triplu. Evident, vizita vicecampioanei României la Arad atrage chiar și într-o seară de luni și – probabil – bișnițarii vor face bani frumoși. E de datoria noastră se reamintim faptul că bișnița reprezintă, conform Legii 12, Art. 1 și 2, contravenție și se pedepsește cu amendă între 1000 și 1500 de lei plus confiscarea bunurilor respective. Așadar, cei cărora li se cere pentru un tichet un preț mai mare decât cel oficial pot să sesizeze Poliția.



Cum se împart locurile pe „Francisc Neuman”?

Numărul abonaților din acest sezon la meciurile de acasă ale „Bătrânei Doamne” bate spre 4600, după cum spuneam clubul a scos la vânzare alte aproximativ 4500 de bilete, în timp ce fanii FCSB-ului vor ocupa cel puțin 5% din capacitatea arenei, adică vor beneficia de aproximativ 550 de tichete. De asemenea, alte aproximativ 500-600 de locuri aflate în apropierea sectorului oaspeților sunt ocupate meci de meci gratuit de juniorii și copiii Academiei, dar și de la alte cluburi din oraș și din județ, pe baza unor tabele.

De la promovarea în Superligă, la Arad a mai fost „sold out” la partidele cu echipele din București, FCSB, Dinamo și Rapid, dar și la cele împotriva fostei campioane CFR Cluj, plus returul barajului de menținere în elită, cu Gloria Buzău. 

Becali: „Ce să te mai joci cu ei? Aduceți-ne echipă”

Înaintea partidei de la Arad, Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a arătat din nou extrem de optimist cu privire la parcursul pe care echipa sa ar urma să îl aibă în acest sezon de Superliga. Și chiar își subestimează adversarii, „Mai bine că am ieșit (n.r. din Conference League). Mai jucam, mai pierdeam meciuri. Lasă. Cap, linie, locul 1, restul să se bată pe locul doi. Să mă distrez eu din fotoliu. Locul 1 pentru FCSB, locul 2 pentru Craiova, dar la 20 de puncte. CFR pe locul 3 la 21 de puncte diferență, iar Rapid pe locul 4 la 28 de puncte diferență. Ce să te mai joci cu ei? Aduceți-ne echipă”, a spus omul de afaceri din Pipera în cursul zilei de luni, într-un doalog cu presa avut în fața palatului în care locuiește.

2 comentarii

  1. DACĂ STADIONUL ESTE MIC, PLUS JANDARMERIA INCHIDE TOATĂ PELUZA DINSPRE LINIA DE TRAMVAI, DE FRICĂ, NORMAL CA SAU VÂNDUT TOATE BILETELE!!!! LA ALT STADIOANE DOAR CÂTEVA RANDURI DESPARTE GALERIA OASPETE DE CEILALTI SPECTATORI, NUMAI LA NOI EXCES DE ZEL SI FRICĂ CĂ NU POT GESTIONA SITUAȚIA….!!!

    1
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button