UTA AradzTOP ARTICOLE

„Am simțit presiunea de când am venit, dar sunt convins că vor veni rezultatele bune“. Ce s-a greșit la Craiova?





Pentru UTA urmează un nou test dificil pe teren propriu luni seara, de la ora 21:30, împotriva celor de la FCSB. Pentru arădeni e a doua confruntare împotriva unei candidate la titlu după eșecul cu 3 – 0 de la Craiova de etapa trecută.

„Ca niciodată la Craiova am avut ocazii, nu situații, pentru că ocazie e atunci când scapi singur cu portarul. Noi am tratat cu superficialitate aceste ocazii, au fost momente când se putea decide soarta jocului. Ultimele 20-25 de minute din prima repriză ne-am creat ocazii, alta ar fi fost situația scorului și a jocului dacă reușeam să marcăm. La începutul reprizei secunde lumea din tribune era nemulțumită de ce joaca Craiova, aveau posesia dar doar laterală și în spate, nu prea aveau soluții. Însă am făcut din nou greșeli ca și cu CFR, cu Oțelul, am pierdut mingea în lateral, nu am făcut fault, nu am stat în zona, nu am blocat adversarul, am dat spațiu și timp să gândească și a venit un șut al lui Crețu care a schimbat soarta jocului. Dacă treceam de primul sfert de oră din partea a doua altfel s-ar fi disputat jocul și ar fi fost rezultatul, un rezultat final care a fost cam mare. Dar am stat mai bine fizic, la sfârșitul partidei am presat, am avut situații de a marca plus incursiunile lui Stahl care a intrat bine. Au fost multe lucruri pozitive, le-am spus băieților să nu facem greșelile pe care le-am făcut și să fim mai concentrați la ocaziile avute. Nu o să avem multe luni, mi-ar plăcea să avem ca la Craiova, dar nu cred că va fi la fel. Însă golurile primite nu au venit pe baza unui joc foarte bun a lor, ci pe greșelile noastre, am lăsat mult spațiu, nu am stat aproape de adversari. La fel și la fazele fixe, acolo fiecare știe ce are de făcut, portarul știe, avem 2 jucători pe prima zonă, altul pe zona 2 dar noi mereu suntem surprinși, mereu rămân oameni liberi, trebuie să fim atenți pentru că FCSB e periculoasă la faze fixe“, a radiografat Rednic evoluția echipei de la Craiova.

UTA are doar 4 puncte în clasament și programul următoarelor etape cu FCSB, Farul sau Sepsi nu e unul încurajator. Având în vedere și problemele de la nivel de lot e clar că situația tinde să devină una îngrijorătoare la clubul arădean. „Am simțit presiunea de când am venit aici, având în vedere ce se întâmplă și afară din stadion. Toată lumea, de la cel mai mic la cel mai mare te oprește și vorbește de fotbal, toți sunt interesați de echipă. Asta e viața unei echipe în formare, e normal, sunt mulți jucători noi, e nevoie de răbdare și aici lumea nu prea mai are. Sunt convins însă că rezultatele bune vor veni, vreau să scot un rezultat bun și luni pentru moralul băieților, a suporterilor plus că vom avea meciuri grele cu echipe care au jucat în play off anul trecut, nu va fi ușor. Mi-ar fi plăcut să avem acum meciuri cu echipe de nivelul nostru, am jucat doar cu două, Oțelul și Iași și am luat patru puncte. Ele sunt promovate, noi ne-am salvat de la baraj, sunt de nivelul nostru“, a concluzionat antrenorul UTA-ei.

12 comentarii

  1. MIRCICA, are foarte multe de pus la punct in ceea ce priveste jocul echipei.Aparare , mijloc si atac. Toate compartimentele scartaie. Invata-i sa paseze precis sa nu mai faca greseli peste greseli, sa se inteleaga intre ei, sa exerseze mult faza de finalizare prin suturi la poarta unde sunt deficitari etc. Sper ca, ai rezolvat cat de cat aceste lucruri. Va urez mult suces in meciul cu FCSB, poate iese vreo minune !!!

    7
    3
    1. Astea, domnu’ Nelu, se cam invata in tinerete, mai putin faza cu intelesu’ intre coechipieri…
      HAIDE UTA!!!

      3
      1
  2. o sa jucam doar cu echipe de nivelul nostru in ..play-out..eu sper ca macar atunci sa ajungem la nivelul unor echipe ca si iasi,otelul,dinamo,botosani ca acum nu suntem..si apropo de ..rabdare,,din cei aproape 100 de jucatori adusi in ultimii 5 ani am nimerit 2 fotbalisti..postolachi si othelle..primul a plecat pe o clauza de nimik si al 2 lea gratis..eu zic ca,chiar am avut foarte multa rabdare cu incompetenta conducerii..pun pariu ca daca lui othelle i s-ar fi dat salariul lui keseru nu pleca..nu cred sa aibe mai mult de 10 000 la cluj unde azi a jucat senzational fiind omul meciului..incompetenta si lacomia celor ce vaneaza doar comisioanele din transferuri si combinatiile dubioase din club e mai deranjanta decat rezultatele proaste..

    20
    1
    1. La nivel de fotbalisti , de-a lungul timpului UTA i-a avut pe Petchowsky (nu l-am vazut jucand, dar am auzit de la parinti despre el si am citit cartealui Aristide Buhoiu), Domide, Broszowsky, Schepp, Kun II,Axente , Sima, Coras, apoi mai tarziu Mara, iar restul jucatori de fotbal mai buni sau mai putin buni pe posturile lor, respectiv in aparare, Biro, Poszony, Kukla, Lereter, Popovici, Giurgiu, Hirmler, Gall, Gaica, la mijloc Leac, Tisza, in atac Cura, Trandafilon , Munteanu, Tarlea, etc.In liga a 2-a au rasarit Man si Petre.Dar fotbalisti adevarati, si cu conceptie de constructie si coordonarea jocului, si cu realizari la finalizare si cu joc complex aparare-atac au fost putini din ce imi aduc aminte.

      3
      4
      1. Pe vremea aceea se juca alt fotbal, mai romantic, mai lent. Aparare in zona etc. Acum abia primesti mingea, eventual faci un stop sau preiei balonul..si te-a si controlat la picioare adeversarul . Coras si apoi Mara au fost ultimii romantici

        6
        0
  3. Da se invata in tinerete de la copii si juniori dar se pare ca, lectiile nu prea au fost invatate !!!

    2
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button