Minifotbal, futsal

Debut scontat în Liga 1: Șoimii Șimand nu i-a făcut față supercampioanei din Galați și dușul e cât se poate de rece!

Sala de sport din Șimand a găzduit-o pe supercampioana României la futsal, în prima rundă a stagiunii 2023-2024 a Ligii 1. Nou promovata Șoimii nu a putut ține pasul cu United Galați și ceea ce profesorul Daniel Mărcuș descria drept o cursă dintre o Dacia și un BMW s-a încheiat scontat: 0-15!

Practic, elevii lui Florin Ignat au făcut un antrenament cu public în comuna arădeană, conducând încă de la pauză cu 6-0. Apoi, Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană le-au dat șanse tuturor să joace și diferența dintre combatante a devenit și mai mare și gălățenii au mai marcat de 9 ori în partea secundă.

Pe lista marcatorilor și-au trecut numele: Felipe (4), Cojocaru (3), Mihai (3), Deiby, Araujo, Boșneagă, Petică și Dudău, în timp ce șimăndanii rămân cu momentul istoric al debutului pe prima scenă a futsalului românesc și speranța că vor face și ceva puncte. Problema e că în etapa a doua, la Șimand, vine câștigătoarea Cupei, CSM Deva, formație ce miercuri pierduse (0-4) Supercupa chiar în fața celor de la United Galați. Partida va avea loc duminică, 3 septembrie, de la ora 17.

Formații:

Șoimii Șimand: Năstase, C. Ujoc, Cordoș, Albu, P. Ujoc, Buruiană, Puie, Bozian, Mărcuș, Găleancu, Malița, Micula, Onaca, Laurovics. Antrenori: Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană

United Galaţi: Cârdei, Araujo, Felipe, Deiby, Cojocaru, Toniță, Crișan, Dudău, Ignat, Boșneagă, Petică, Mihai, Cojoc. Antrenor: Florin Ignat

Arbitri: Florin Anca (Deva) – Laurențiu Pentek (Oradea), Cătălin Blîndu (Hunedoara).

Observator FRF: Ovidiu Curta (Târgu Mureș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button