UTA AradzTOP ARTICOLE

Denis Dumitrașcu: “Să ne ridicăm la nivelul fanilor! Și cu Argeș am început rău și am ajuns în play-off„





Unul dintre jucătorii nou veniți în această vară la UTA care s-a impus ca titular indiferent de poziția pe care a fost folosit – fundaș sau mijlocaș stânga – este fostul jucător al celor de la Chindia Târgoviște. Până la venirea wingerului stânga promis de Mircea Rednic, titular rămâne Denis Dumitrașcu care pare să fi câștigat lupta pentru titularizare cu Albert Stahl.

Întâlnim liderul care vine după cinci victorii consecutive în campionat, o formație care se bate an de an la titlu, am jucat de multe ori contra lor, au o forță individuală bună, jucători ce pot face diferența oricând. Am analizat jocul lor, au multe soluții și indiferent cine va juca la ei noi va trebuie să ne ridicăm la nivelul fanilor din itribună. Am văzut că e interes mare pentru meci ca de altfel pentru toate ce le-am jucat până acum la Arad și trebuie să le promovăm prima înfrângere. Am văzut că a plecat Codrea, dar FCSB are jucători de calitate, nu stă într-un singur fotbalist, a făcut meciuri bune pentru ei chiar dacă nu a prea jucat în ultima perioadă, dar oricine va intra în locul său va fi periculos. Personal am mai câștigat contra lor, ar fi o victorie importantă pentru fiecare dintre noi, pentru moralul nostru.„ , a menționat Dumitrașcu.

UTA are 4 puncte după șase etape și nu se simte prea bine în clasament având în vedere și următoarele partide care o așteaptă, cu formații care evoluează/au evoluat în cupele europene în acest sezon ca și FCSB, Farul și Sepsi. În ciuda startului ezitant din punct de vedere al prestațiilor din teren și al punctelor adunate Dumitrașcu speră să repete performanța de la FC Argeș de acum două sezoane: Presiune există la fiecare meci, nimeni nu poate garanta că dacă ai meciuri cu echipe așa zise mai ușoare automat le și învingi. Noi trebuie să învățăm din greșelile făcute, să nu le mai repetăm și la fiecare ocazie avută să reușim să fructificăm. Acomodarea se face în funcție și de meciuri, pentru că una e la antrenament, alta la meci, jucătorii nou veniți s-au integrat după părerea mea, legăm relații de joc la antrenament și sper ca asta să se vadă și la meciul de luni. Am început pas cu pas, e clar că nu am atins vârful de formă de la început, dar am mai avut o asemenea situație și la FC Argeș și chiar dacă multă lume nu ne dădea șanse am prins play-offul la final. Puteam să începem mai bine de atât, nu avem multe puncte momentan, dar atât eu cât și colegii mei ne dorim să obținem victoria la fiecare meci însă important e să adunăm cât mai multe puncte posibile„ .

În final Denis Dumitrașcu a vorbit și despre parteneriatul pe care îl formează cu cel care i-a fost coleg anul trecut la Chindia, vârful de atac Cooper: Ne știm de anul trecut, e normal să ne înțelegem mai bine și să încercăm să colaborăm dar asta depinde și de adversarul întâlnit, de forma de moment a fiecăruia dintre noi, eu am încercat să îl caut în careu, dar cred că mai important e ca echipa să câștige, nu neapărat să înscrie el sau eu. Cooper e un atacant bun, mai are nevoie de puțin timp de acomodare pentru că e primul an în care joacă titular meci de meci, dar eu am încredere în el și știu că va marca multe goluri la UTA„ .

Un comentariu

  1. Este important ca suporterii care vin la meciuri sa umple stadionul și sa încurajeze favoriții asta infrumuseteazà spectacolul fotbalistic , că de rezultatul final nici nu putem vorbi deocamdată ! Mulțumim Meszar & comp.

    9
    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button