UTA Arad

Rednic mai stă după Gheorghe și Rotariu, meciul cu Dumbrăvița se va juca aproape sigur la Arad





Wingerul promis de Mircea Rednic la finalul meciului de la Craiova nu a sosit nici până astăzi, iar tehnicianul a oferit explicații cu privire la acest aspect. Unul dintre motivele pentru care fotbalistul nu a putut fi legitimat este că UTA trebuie să elibereze un loc pentru un fotbalist străin, iar asta nu s-a întâmplat încă. În principiu, Rednic s-a referit la trei jucători care ar putea pleca: Kyvon Leidsman, Marko Roganovic sau Stefan Milosevic.


Rednic mai are de dat trei jucători afară și să aducă unul

De exemplu, Leidsman ar avea o ofertă de la CSM Reșița, care e dispusă să acopere 2500 de euro din cei 4000 pe care îi încasează de la UTA. Batavul nu a semnat încă cu formația de Liga a II-a deoarece impresarul său consideră că i-ar putea găsi o variantă mai bună. Un alt motiv pentru care jucătorul străin dorit de Rednic încă nu a semnat cu UTA este că tehnicianul încă se gândește la doi fotbaliști de bandă români, Valentin Gheorghe și Dorin Rotariu . Ambii sunt liberi de contract, după rezilierea contractelor cu FCSB, respectiv Ludogorets, iar antrenorul UTA-ei speră că i-ar putea convinge. „Sunt doi jucători care au promis că ne iau în considerare, nu că e sigur că vin la noi, așa cum s-a înțeles. E vorba de doi jucători români foarte importanți, Vali Gheorghe și Dorin Rotariu. Prefer să risc și să aștept până pe 31 august și dacă nu își găsesc ceva afară, atunci discutăm. Mi-au cerut să mai așteptăm 4-5 zile pentru a vedea ce soluții au în străinătate. Cu Rotariu am și lucrat și l-am ajutat cu transferul la Club Brugges. Îl cunosc, dar având în vedere condițiile cu care era obișnuit în ultima perioadă își dorește să continue afară. Vali Gheorghe a fost în Turcia deja, cred că dacă era ceva interes, ar fi semnat deja. Dar, rămâne de văzut, îi așteptăm până la încheierea perioadei de transferuri din străinătate”, a punctat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Rednic este antrenorul sub comanda căruia Rotariu a jucat cele mai multe meciuri în carieră, 63, la două echipe: Dinamo și Mouscron.

Cu Dumbrăvița, în Cupă, la Arad

Joi, UTA va intra în Cupa României, urmând să o întâlnească pe Dumbrăvița în play-off. Din câte se pare, meciul se va disputa în proporție de 95% la Arad și inclusiv ora stabilită în acest moment (17:30) s-ar putea schimba. Apoi, „Puriul” e convins că restanța cu campioana României nu se va juca pe 10 septembrie, așa cum stabilise initial LPF. „Cu Dumbrăvița vom juca la Arad, din ce am înțeles lucrurile sunt clare, stabilite. Acum mai rămâne doar să vedem ora de disputare, având în vedere temperaturile care au fost săptămâna aceasta mi-aș dori să jucăm undeva la ora 20, dar rămâne de stabilit. Legat de meciul cu Farul Constanța încă nu știm când se va juca, depinde de ce vor face și ei în Europa. Și cu siguranță vor profita de ce a fost etapa asta, cu tevatura de la meciul dintre Iași și Sepsi, cu toate discuțiile de acolo. Părerea mea e că nici nu trebuiau aceste discuții, în mod normal trebuiau amânate meciurile și ajutate echipele pentru Europa. Ne ajută și pe noi dacă vom avea două echipe calificate în grupe, e bine pentru tot fotbalul românesc”, mai susține Mircea Rednic..

 

7 comentarii

  1. Vin pe 5000 salariu ? În visele lui Rednic. Ar trebui să copiem modelul Sibiu și sa aducem jucători români.

    12
    4
    1. Corect!Trebuie adusi romani ca si Letica,Paolo Medina,Baba Alhassan,Mino Sota,Alessandro Murgia,Ruben Fonseca…Pe deasupra get-beget sibieni!

      18
      6
      1. Sibiu a jucat cu maximul trei străini titulari în toate meciurile dintre care unul a fost portarul care între timp a plecat.

        3
        1
    2. Romanii sunt mai scumpi decat multi straini. Africanii de ex, la prima sau a doua experienta in Europa

      5
      1
  2. Ar putea veni DORIN ROTARIU la UTA. dupa spusele lui Rednic avand o relatie foarte buna cu el ? Are MESZAR bani foarte multi sa il plateasca ? El a jucat intr-un campionat foarte bun al Belgiei . Chiar este foarte interesant ce declara Rednic. Vom vedea pe parcurs ce jucatori buni va mai aduce dar ce te faci ca, sunt multi care au fost adusi si conducerea nu stie cum sa scape de ei.

    7
    1
  3. NU CONTEAZA CA ESTE ROMAN SAU STRAIN, DACA JOACA FOTBAL!!! ANONIMII DE PE AICI CARE VORBESC DE RĂU PE UTA, SĂ ADUCĂ BANI MAI MULȚI SĂ ADUCEM ROMANI DE CALITATE, DACA NU MERGEȚI LA PESCUIT ACOLO ESTE OK, FOTBALUL ESTE GREU!!!

    1
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button