Diverse

3 motive pentru care să-ți cumperi un epilator la final de vară







Că nu ar trebui să-ți lipsească din casă nu mai este de mult timp un secret, însă, în contextul în care apar din ce în ce mai multe soluții-minune care să te ajute să scapi de părul nedorit de pe corp, cu un cost minim și, eventual, pentru o perioadă mai mare de timp, s-ar putea să te întrebi de ce să-ți mai cumperi un epilator.


Iată, așadar, 3 motive pentru care să-ți cumperi un epilator la final de vară:


  1. Un epilator este o soluție care are grijă de pielea ta, chiar și atunci când nu ai suficient timp să o faci de una singură.

Ce înseamnă asta? Cel mai probabil, ai testat cam tot ce a apărut pe piață în materie de distrugere a părului de pe corp. Fie că este vorba de cremă care face părul să cadă, fie că este vorba de aparate care îl smulg din rădăcină sau de simplele biguri din magazine, care îți fac picioarele fine cât ai zice „pește”.

Cu toate acestea, ai observat, cel mai probabil, că fiecare instrument folosit vine cu un dezavantaj. Altfel spus, crema miroase urât și nu este foarte eficientă dacă firul de păr nu este lung sau închis la culoare, bigul te umple de tăieturi, iar efectele epilării nu durează decât o zi. 

Așadar, care este situația ideală la care să apelezi pentru a avea picioarele fine și netede, așa cum ți le-ai dorit întotdeauna, dacă nu la un epilator propriu-zis? Nu doar că acesta te scutește de câteva zile de chin, dar are grijă de pielea ta.



  1. Îți poți cumpăra un epilator la reducere.

Cu toții știm că majoritatea dispozitivelor pe care ni le dorim pot fi cumpărate la prețuri mult mai decente, dacă prindem vreo ofertă specială sau vreo reducere. Tocmai de aceea, sfârșitul verii este unul dintre momentele cele mai prielnice în care poți să te bucuri de avantajele pe care le aduce un astfel de produs. Mai mult, poți strânge o sumă de bani mai mare și poți opta pentru un produs ceva mai de calitate. 

Epilatoarele Braun, spre exemplu, sunt accesibile oricărui buzunar, însă, de la un punct încolo, acestea aduc și facilități speciale, care te vor face să te simți de-a dreptul răsfățată la tine acasă, în timpul folosirii produsului.

Apropo, ce părere ai de un epilator care să funcționeze pe bază de laser și pe care să-l folosești doar de câteva ori până să scapi cu totul de firele neplăcute de pe picioare? Crezi că este o glumă? S-ar putea să te înșeli.

  1. Poți să te epilezi oricând.

Uită de grija programării pentru îndepărtarea părului. Îți poți cumpăra chiar la tine acasă unul dintre cele mai performante aparate, care să te ajute cu reducerea cantității părului. Nu mai trebuie să aștepți și să-ți organizezi timpul în funcție de altcineva. Acum poți să scapi de firele de păr nedorite chiar și la miezul nopții, dacă atunci ți-ai găsit spațiul în program pentru o astfel de acțiune.

Mai mult, există numeroase situații în care, atunci când te epilezi la un salon, persoana responsabilă de îngrijirea ta să nu știe care este starea corpului tău. Pentru că nimeni nu îți cunoaște corpul la fel de bine precum o faci tu. 

Tocmai de aceea, va fi mult mai ușor să abordezi și să acționezi în zonele care știi că sunt mai dureroase sau în acele zone care nu se dovedesc cele mai confortabil de îngrijit. Iar partea bună este că poți face acest lucru în ritmul tău.

Iar dacă te întrebi de ce ai continua să te epilezi pe timp de toamnă sau iarnă, atunci când nu porți haine cu mâneci scurte sau care să-ți lase picioarele la iveală, află că epilarea nu trebuie să țină cont de sezonul de afară. 

Chiar dacă nu este practicată la fel de regulat pe timp de iarnă sau de toamnă, asta nu înseamnă că trebuie renunțată la această practică. Mai ales pentru că înainte de orice este vorba de o practică de igienă personală și abia apoi de una de înfrumusețare și de aranjare a corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button