ACB IneuProgresul Pecica

Pecica a rezolvat calificarea în grupele Cupei și vrea puncte în campionat! Stupar: „Meci greu cu Ineul” v.s. Mihuț: „Nu sunt de neînvins”





Progresul Pecica are un start de sezon perfect. Formația lui Dan Stupar a trecut patru tururi în Cupa României și este una dintre cele trei divizionarele terțe calificate în grupele competiției. A câștigat și runda inaugurală a Ligii a 3-a, 3-2 pe terenul din Periam și sâmbătă, de la ora 17, pare a fi favorită în fața conjudețenei din Ineu.De altfel, pecicanii au trecut deja de ACB în acest sezon chiar pe arena „Pădurice”, cu 3-0, în turul doi al Cupei.

Dar, după succesul de miercuri, 4-1 cu Șimianul, din play-offul competiției KO, Stupar avertizează: „Nu seamănă un meci cu celălalt, cu siguranță vor veni motivați și nu va fi un meci ușor pentru noi, își vor vinde scump pielea. Le-am spus băieților, imediat după ce i-am felicitat pentru victoria cu Șimianului, că trebuie să fim cu gândul la Ineu. Încărcătura a fost destul de mare la meciul cu cei de la Șimian, jucătorii s-au întrebuințat la maximum pentru că am vrut să ajungem în grupe, să facem istorie la Pecica. Acum încercăm să gestionăm un program încărcat, sperăm să și reușim din punct de vedere al formei sportive, iar ca prospețime să ducem echipa la cel mai bun nivel începând cu meciul de sâmbătă. Repet, sunt sigur că nu va fi un meci ușor”.

Orice s-ar spune, Ineul a făcut un duș rece în urmă cu o săptămână, pierzând cu 1-0 duelul intern cu Cermeiul, echipă ce s-a adunat greu în această vară, nefiind sigură de locul în Liga a 3-a. „Am avut o ședință în care am analizat ce am făcut bine și mai puțin bine cu Cermeiul, a rămas să corectăm totul până la meciul de la Pecica. Sperăm să fie în folosul nostru că ei au jucat și miercuri în Cupă, dar nu ne culcăm pe o ureche. Va fi un meci foarte greu, sperăm să avem noi un pic de prospețime în plus. Pecica trece printr-o perioadă bună, are un moral excelent spre deosebire de noi, dar vrem să fim noi cei care le oprim seria de victorii din cupă și campionat. Suntem o echipa tânără ca și ei, nu sunt de neînvins, avem șansa noastră, credem în ea și jucăm până la capăt. Ineul nu va fi o victima sigură sâmbătă la Pecica, mergem să câștigăm. Toată lumea este aptă și concentrată la meciul de sâmbătă”, susține Teodor Mihuț, antrenorul secund al ineuanilor.

Formații probabile:

Pecica: Zamfir – Moraru, Nasiru, Gomboș, Aldan – Arsene, Shiaondo – Borcea, L. Bodri, Răchită – Matyus.

Ineu: Tulcan – Voștinar, Clipotă, R. Șerban, Nica – Zdrențan – Ndoye, Rucăreanu, Susan, Udrescu – Toure.

Arbitri: Răzvan Necrici (Chechiş – Maramureş) – Daniel Lar (Baia Mare), Krisztian Toth (Petreşti – Satu Mare)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Ionel Poclid (Timişoara)

 

Disputa va fi transmisă în direct pe youtube de colegii de la Radio Zestrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button