Minifotbal, futsal

După campioana României, Șimandul o găzduiește și pe câștigătoarea Cupei în Liga 1 la futsal! Mărcuș: „Să marcăm și noi!”





Impactul celor de la Șoimii Șimand cu prima ligă de futsal este extrem de abrupt. După campioana United Galați, care s-a impus cu 15-0 în urmă cu o săptămână, în noua sală a comunei arădene ajunge și CSM Deva, nimeni alta decât câștigătoarea Cupei României. Formația de la poalele cetății a câștigat derby-ul orașului în etapa inaugurală, 10-0 cu ACS West Deva.

Partida din cadrul rundei secunde e programată duminică, 3 septembrie, de la ora 17, când profesorul Daniel Mărcuș e convins că va avea un lot mult mai bun decât cel care a înfruntat puternica formație de pe Dunăre. „Vestea bună e că o să am și câțiva dintre jucătorii care evoluează în Liga a 3-a și mă refer la Ciornei, Pirtea și alții. Tot de la Socodor m-am înțeles și cu Dumitru Copil, dar nu cred că-l pot legitima până la meciul cu Deva. Întâlnim o echipă cu care am jucat de multe ori în sezoanele trecute, fosta Autobergamo Deva, care acum se numește CSM și are o calitate și mai mare. Sperăm ca rezultatul să fie mai strâns decât cu cei din Galați și mai ales avem nevoie de goluri. Vrem să marcăm și noi, chiar dacă suntem conștienți că avem șanse mici la un rezultat pozitiv. Cu toate că în cazul nostru inclusiv o înfrângere după un joc bun ne-ar face ziua bună”, susține Mărcuș.

Până la legitimarea fostului utist, Dumitru Copil, cei din Șimand se bucură de aportul lui Andrei Cordoș, internațional de tineret, care – din câte se pare – scapă de operația la genunchi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button