UTA Arad

Sepsi ia un fost fundaș central al Atalantei înaintea meciului cu UTA, Ștefănescu poate pleca!





Sepsi Sfântu Gheorghe a ratat participarea în grupele Conference League, dar reușește primul transfer după acest insucces, chiar înainte de meciul cu UTA. Patronul Laszlo Dioszegi s-a enervat și dă prima lovitură după eliminarea echipei sale din Europa și aduce un fundaș central cu nume.

Este vorba despre Akos Kecskes (27 de ani). care a mai trecut prin carieră pe la Atalanta Bergamo (Serie A) și FC Lugano (Elveția). „Vine Kecskes din Austria, de la Lask Linz. E prima mutare după ce am fost eliminați, cred că și ultima. Mai aveam nevoie de un fundaș central bun”, a declarat Dioszegi la Fanatik.

Pe lista plecărilor ar putea fi Marius Ștefănescu, extrema stânga în vârstă de 25 de ani de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care este dorit de FCSB și Rapid. Recent, Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a dezvăluit că este dispus să plătească suma de 700.000 euro în schimbul lui Marius Ștefănescu, însă Sepsi nu vrea să îl cedeze pe o sumă mai mică de un milion de euro.

Așadar, Sepsi spune – la rându-i – adio Conference League, dar o face cu fruntea sus. Mai mult antrenorul covăsnenilor au acuzat și ceva probleme de arbitraj „Aș vrea să-mi felicit jucătorii pentru jocul de astăzi, exceptând primele 25 de minute. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru parcursul din această competiţie, Conference League. Eu cred că am arătat foarte bine în această competiţie, am arătat că suntem o echipă care poate lupta să obţină rezultate pozitive. Din păcate părăsim această competiţie, dar cu un gust amar pentru că au fost şi ceva probleme de arbitraj. Din punctul meu de vedere nu a fost ofsaid la golul anulat al lui Ştefănescu şi la golul lui Pellegrino a fost ofsaid cel puţin un metru, doi metri. Important este că ne-am prezentat foarte bine astăzi, cu o echipă puternică. Acum a rămas să ne concentrăm pe campionat şi Cupa României”, a declarat Liviu Ciobotariu după meci.

Sepsi – UTA e meciul ce încheie runda a 8-a a SuperLigii luni seara, de la ora 21, 30.

Un comentariu

  1. Cu Stefanescu de vânzare, Sepsy tot punând suflet la jocuri, pare echipa cu fotbal complet. Trece și peste schimbări de antrenori sau jucători, semnul clar ca acolo legea de baza înaintea indivizilor, e seriozitatea. Probabil ca și investițiile maghiare au adus liniștea . Nu auzi pe la ei cearta, recuzari, nemulțumiri de culise. Vreo doua calități de club care le poate aduce și titlul Se bat vreo doi, trei și câștigă al patrulea.! La întâlnirea cu UTA, pot avea un recul firesc la dublare de angajament la meciuri externe. Între dorința lor de recuperare la intern și , speram, noul look al UTA-ei, iese un,, X” muncit de ambele părți. BAFTA !!

    16
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button