UTA Arad

Încă un nume de legendă a intrat în Suporter Club UTA: Joe Petschovsky a cedat și dreptul de folosință a numelui și imaginii bunicului său!





După nepoții baronului Francisc Neuman, Jacqueline și Charles de Vegvar, un alt nume sonor din istoria „Bătrânei Doamne” s-a alăturat celor de la Suporter Club UTA. Este vorba despre Josef Petschovsky, care a semnat adeziunea și a decis să acorde organismului fanilor dreptul exclusiv de a folosi numele și imaginea bunicului său în scop comercial. Potrivit reprezentanților SCU, profitul obținut de pe urma comercializării numelui și imaginii lui Iosif Pecsovszky va merge către cauze caritabile, care urmează să fie stabilite de comun acord de cele două părți implictate.

Ce spune comunicatul Suporter Club UTA?

”Suntem extrem de încântați să putem anunța faptul că încă un nume legendar se alătură Suporter Club UTA. Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Jacqueline și Charles de Vegvar, nepoții Baronului Francisc Neuman, au devenit membri ai asociației noastre. Astăzi, ne bucurăm să putem spune că și Josef „Joe” Petschovsky, nepotul marelui Iosif Pecsovszky, a devenit membru al Suporter Club UTA.

De asemenea, domnul Josef Petschovsky a decis să acorde Asociației Suporter Club UTA dreptul exclusiv de a folosi numele și imaginea legendarului Iosif Pecsovszky în scopul producerii și comercializării de produse. Drept urmare, Suporter Club UTA este singura entitate care poate comercializa legal produse cu numele și imaginea marelui fotbalist.

Un alt aspect important al contractului prin care domnul Josef Petschovsky cedează SCU dreptul de folosire a numelui și imaginii bunicului său este acela că profitul obținut în urma comercializării de articole cu legendarul Iosif Pecsovszky va fi folosit în scop caritabil. De altfel, Suporter Club UTA oricum și-a asumat ca profitul obținut de pe urma vânzării de produse prin UTA Official Store să meargă către juniorii Academiei UTA. Astfel, în ce privește direcția în care va merge profitul de pe urma comercializării numelui și imaginii marelui Iosif Pecsovszky, aceasta va fi decisă, la finalul fiecărui an calendaristic, de către conducerea Suporter Club UTA, împreună cu domnul Josef Petschovsky.

„Mă bucur să mă aflu aici, în acest moment. Totodată, mă bucur să mă alătur Suporter Club UTA. Cred cu tărie că, împreună, prin acest parteneriat, vom da o mână de ajutor viitorului acestui club și nu numai”, a spus Joe Petschovsky, imediat după ce a semnat adeziunea la Asociația Suporter Club UTA”.

***Notă: Dacă vă înrebați de ce numele nepotului este diferit de cel al legendarului Pescovszky trebuie să știți că este vorba despre o simplă greșeală birocratică făcută de statul german în urmă cu mulți ani, atunci când tatăl lui Joe a decis să emigreze. Numele marelui fotbalist este Pecsovszky, însă în urma acelei greșeli, numele fiului și implicit al nepotului a devenit Petschovsky.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button