Progresul Pecica

Progresul Pecica l-a împrumutat pe căpitanul UTA-ei U17: Mario Salka variantă la mijlocul terenului pentru Stupar și Bozian!





Imediat după meciul cu ACB Ineu, terminat la egalitate (1-1), Bogdan Bozian, co-antrenor și jucător la Progresul Pecica, spunea că echipa ar mai avea nevoie de întăriri, cu atât mai mult cu cât se va lupta pe două fronturi în această toamnă, campionatul Ligii a 3-a și grupele Cupei României Betano.

Conducerea formației „galben-albastră” a făcut tot posibilul să mai aducă și un atacant, însă – în cele din urmă – a trebuit să se mulțumească doar cu un transfer la mijlocul terenului. În ultima zi de mercato, pecicanii l-au împrumutat de la UTA pe Mario Salka, un fotbalist de 16 ani care poate juca oriunde în linia mediană și care se află deja la a doua experiență la un club de eșalon terț.

Tânărul fotbalist mai jucase în turul sezonului precedent la Gloria Lunca Teuz Cermei, după care a revenit la formația sub 16 ani a UTA-ei. De o lună, a început sezonul cu formația U17 în Liga Elitelor pentru care a și purtat banderola de căpitan, cucerind alături de colegi 6 puncte din 12 posibile, dar de astăzi se prezintă sub comanda lui Dan Stupar și Bogdan Bozian, la Pecica.

Salka face parte din generația de 2007 de la Atletico, care a ieșit pe locul 4 în țară, în ediția 2021-2022 a Ligii Elitelor U15.

FOTO: Costel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button