Fotbal judetean

Echilibru după o repriză secundă de foc: CS Glogovăț 2013 – Frontiera Curtici 1-1




Lider cu maximum de puncte și un golaveraj superior echipei din Păuliș, Frontiera Curtici nu a putut trece cu bine și de cel de-al patrulea „val”. Pe arena „Constantin Sfârlogia”, CS Glogovăț a dat o replică bună și a scos remiza: 1-1.


Ora de matineu nu a încurajat spectacolul din prima repriză. Cele două echipe au construit destul de lent și previzibil. Mingea au avut-o mai mult vizitatorii, dar „Vladi” s-a apărat bine și a avut două-trei situații tăioase. De abia în minutul 43, Avrămuțiu a pătruns pe stânga și a tras de puțin peste poartă din colțul careului de 16 metri. Imediat a venit replica trupei lui Călin Dehelean și Abdoulaye Diarra, prin Vereș care a tras pe centrul porții.

Amfitrionii au început mai bine repriza secundă și Vereș a avut o ocazie mare de a deschide scorul. Fostul zăbrănean a primit de la Petcuț, a încercat „scărița” peste Popescu, dar Bercu a respins din fața porții goale. Alin Pavel a răspuns cu un șut bun din 12 metri lateral dreapta, dar Miclean a respins. Glogovăț a valorificat momentele bune de joc și golul de 1-0, venit în minutul 61, de la Raul Petcuț. Fostul utist a marcat cu un șut cu stângul din 14 metri, iar portarul curticenilor nu a putut interveni. „Grănicerii” și-au dat seama că nu e de glumă și în ultimul sfert de oră au pus din nou sub presiune defensiva gazdelor. Lazea a bătut în transversală o lovitură liberă de la 20 de metri, iar Avrămuțiu a anunțat egalarea după ce a trimis din foarfecă pe lângă poartă. Cu 4 minute înainte de final, Deta a ost abil în fața lui Neag, care l-a desculțat în careu și „centralul” Ardelean a dictat penalty. Florin Lazea a tras în dreapta portarului și scorul devenea egal din minutul 86. Niciuna dintre formații nu a mai forțat până la ultimul fluier și partida s-a încheiat nedecis.

„Vladi” leagă cel de-al treilea rezultat pozitiv și ajunge la cota 7 puncte. „Spuneam după victoria cu Vinga că nu o să mai pierdem prea curând în campionat și azi chiar am făcut, poate, cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Asta raportat, bineînțeles și la calitatea și experiența adversarului. Am jucat cât am putut de bine, am avut ocazii mari la 0-0 și 1-0, eu zic că meritam și victoria azi. Îi felicit pe băieți pentru meciul făcut, am mare încredere în această echipă și pentru etapele ce vin”, a spus Florin Arhilie, managerul celor de la Glogovăț.

Așadar, Curticiul pierde primele puncte în acest sezon, Norbert Jozsa având și ceva probleme de lot, prin absențele lui Prică, Dochița, Abrudan și Havram. „Exceptând primele 20-25 de minute din prima parte a reprizei secunde, eu zic că am controlat partida, am avut și ocazii, inclusiv o bară. Am luat gol și putea fi și mai rău, având în vedere că am egalat pe final. Dar, după aspectul meciului, putea fi și mai bine. A apărut și prima sincopă, e un campionat în care vor fi destule surprize, sperăm să fim cât mai constanți de acum înainte”, a spus și Sorin Grec, președintele lui „Fronti”.

Formații:

Glogovăț: Miclean – Neag, Mariș, Diarra, Ciobanu – Ianc, Doboș –  Vereș, Coșa (19 Nibu, 79 Păulin), Ruja – R. Petcuț (72 Țîru).

Curtici:  D. Popescu – Huțanu, Bercu, N. Varga (67 Zsogo), Deta (90 K. Varga) – Al. Pavel, Lazea – Bonchiș, Avrămuțiu, Morar – Lolea (46 Blănaru).

Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Gabriel Hărduţ. Observatori AJF: Adrian Apătean, Marcel Vida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button