Fotbal feminin

Fetele de la UTA s-au calificat în turul doi al Cupei României și duminică încep sezonul în Liga a 3-a: „Să ne bucurăm de fotbal și ne creștem tinerele!”

După retragerea din Liga 1 a clubului ACS Piroș Security Protect, fotbalul feminin la nivel de senioare trăiește prin UTA, formație ce începe duminică o nouă ediție a Ligii a 3-a.

Arădencele au făcut repetiția generală ieri, la Deva, în turul inaugural al Cupei României, iar semnalele sunt bune. „Roș-albele” s-au impus cu 3-0 pe terenul de la poalele cetății devene, după reușitele semnate de Prunar, Roz (direct din corner) și Guțu și așteaptă să-și afle adversarul din turul următor al întrecerii KO.

Transferuri din Liga 1, de la Piroș Security: Kugler, Bozian și Vanu au trecut la UTA

În schimb, fetele de la UTA își cunosc adversarele din seria 1 a Ligii a 3-a și anume: CSM Deva, CFR Cluj, Olimpia Satu Mare și Academia de Fotbal Florești. Iar arădencele intră în „horă” duminică, de la ora 13, pe „Motorul” în compania cefersitelor de pe Soneș. „Anul trecut am fost în altă serie, nu cunosc adversarele, sunt echipe nou înființate, dar mă gândesc că au condiții bune și va fi o competiție deschisă oricăror rezultate. Ne pare rău de soarta echipei Piroș Security, dar viața merge mai departe și ne-am înțeles cu câteva dintre fetele care au jucat în Liga 1. Este vorba despre Andrada Vanu, Karla Kugler, Elisa Bozian și Casiana Roz, în timp ce Andrada Jarnea și Estera Prunar erau deja cu noi din primăvară. Din păcate, nu găsesc portar, este o problemă ce pleacă din sezonul trecut, nu vrea nimeni să stea în poarta, cred că le e frică. Nu ne-am propus vreun obiectiv clar, vrem să jucăm, să ne bucurăm de fotbal și să crească tinerele fetele alături de noi, cele mai experimentate”, afirmă Valentina Calalb, antrenorul – jucător al utistelor, care deseori apără buturile echipei sale.

Lotul UTA-ei pentru noul sezon al Ligii a III-a la fotbal femin: Valentina Calalb – Cristina Cladovan, Orsolya Anghel, Marina Dreucean, Larisa Pocioian, Ana-Maria Covaciu, Irina Bodnar, Laura Pârv, Giulia Picu, Casiana Roz, Estera Prunar, Larisa Nuhaiu, Alexandra Guțu, Alessandra Barz, Laura Mihăieș, Andrada Vanu, Karla Kugler, Elisa Bozian Andrada Jarnea.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button