Gloria LT Cermei

Cermeiul – la prima ieșire stagională din județul Arad! Vasilcin: „Peciu Nou e una dintre cele mai experimentate din Liga a 3-a, dar nu e de neînvins”


Sezonul a început pentru Gloria Lunca Teuz Cermei cu trei derby-uri arădene din carte s-a ales cu patru puncte. La debut, a câștigat la Ineu, apoi a urmat eșecul de la Socodor și la prima apariție în fața propriilor susținători a blocat Pecica, echipă ce avea prima șansă vinerea trecută.

Daniel Vasilcin, fostul antrenor-jucător al Pobedei, a fost cel care a adus un punct Gloriei cu execuția dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga.  „Mă bucur că am dat gol cu Pecica, o echipă puternică, care îi are pe cei doi frați Bodri de la Dumbrăvița, jucători împrumutați de la UTA, dar și mijlocași de calitate, precum Bozian și Arsene, pe care îi știam destul de bine din sezoanele trecute, de la Pobeda. Am făcut un joc bun,  am ratat și un penalty, prin Perenyi, am luat gol, după care ne-am luptat să egalăm. Mă simt bine la 37 de ani, mai joc până pot alerga, vârsta e un număr, când nu mai pot ridic mâna și mă retrag. Acum mă simt răspunzător față de colegii mai tineri, mă bucur de reușite și sunt sigur că îi motivez să se pregătească și să joace și ei mai bine. Am ajuns la Cermei la solicitarea președintelui Petre Bulza, era greu să găsească jucători și am venit eu cu 4-5 jucători ca să încropim o echipă bunicică, dar până la urmă am rămas doar eu și Alex Ghiuruțan”, afirmă veteranul mijlocaș al lui Radu Popa și Roland Nagy.

Pentru „sămădăi” urmează și prima ieșire stagională din județul nostru. Tot vineri, de la ora 17, cermeianii joacă pe terenul nou promovatei din Peciu Nou, o echipă ce a strâns – la rândul ei – tot patru puncte, pierzând doar în runda inaugurală în „fieful” liderului FC Bihor. „Îi cunosc pe toți de acolo, am jucat cu ei, pe unii i-am antrenat, sunt coechipier cu câțiva la minifotbal. Este una dintre cele mai experimentate echipe din Liga a 3-a, cu un nucleu de fotbaliști de la Poli, nu trebuie să-i mai prezint, dar nu sunt de neînvins. Va fi o confruntare interesantă, un meci frumos, cred eu, spectatorii vor avea ce să vadă. Noi ne bazăm și pe Sîntean, sunt sigur că ne va ajuta vineri. Vorbim despre un fotbalist care a fost și la Liga 1, vrea să revină la vârf, mă bucur să-l am coechipier”, a adăugat Vasilcin.

Și la nivel de experiență, Cermeiul are cu ce să le răspundă gazdelor. Peciu îi alinează pe Rosenblum, Mera, Scutaru, Ignea sau Enciu, în timp ce „roș-albii” îi au pe Siminic, Piț sau Vasilcin, iar pe margine se mai află și antrenorul-jucător Radu Popa.

Formații probabile:

Peciu Nou: Brașoveanu – Rosenblum, Mera, O. Radu, Dobie – D. Bud, C. Scutaru, A. Ignea, Ov. Buză – M. Giuricici – M. Enciu.

Cermei: Balica – Balazs, Siminiceanu, Lazăr, Siminic – Piț, Wilfred – Botaș, Vasilcin, Șiel – Sîntean.

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Romeo Popa (Craiova), Daniel Popa (Câmpeni – Alba)

Observatori: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Ovidiu Tâlvan (Sibiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button