UTA Arad

Rednic e foarte mulțumit de Micovschi, dar a rămas dezamăgit de Vucenovic și Leidsman și mai caută un atacant: „Suntem în discuții pentru că suferim”







UTA are cele mai puține goluri marcate în SuperLigă după primele 8 runde. E adevărat, echipa arădeană, ca și altele are un meci mai puțin disputat (Sepsi chiar două), însă Mircea Rednic recunoaște că are o problemă a atacului.


Italianul Godberg Cooper a fost mereu titular ca și vârf de atac în meciurile din SuperLigă, a marcat și două goluri, dar jucătorii care au venit de pe bancă în locul său, olandezul Leidsman în primele runde și austriacul Vucenovic nu au venit cu nimic de pe bancă. La Kyvon Leidsman, antrenorul „roș-albilor” era și dispus să renunțe, iar acum l-a pus pe linie moartă. „M-a dezamăgit foarte tare, a avut două posibilități să joace, chiar pe bani mai mulți decât aici și n-a făcut-o. Și, mai rău, nu ne-a răspuns la telefon în ultima zi de transferuri, nici el, nici impresarul lui și asta m-a supărat foarte tare. Dar eu îmi respect jucătorii și, după ce el și Roganovic s-au antrenat separat, am decis ca de astăzi să-i primim în grup. Doar că nu vor face parte din lot”, a dezvăluit tehnicianul arădean.


Acesta nu l-a menajat nici pe peultimul jucător sosit în „alb-roșu”, Aleksandar Vucenovic, care a fost titular cu Dumbrăvița și a intrat pe finalul partidei de la Sfântu Gheorghe și a cam făcut figurație. „Aș fi vrut mai mult de la el, dar nu a intrat bine, deci nu s-a văzut. Nu a adus niciun plus și meciul ăsta (n.a. Sepsi) se putea câștiga. În ultima perioadă ne-am creat ocazii și situații de a marca, dar am făcut-o prea puțin. Suntem în discuții, dar sper să se realizeze pentru că suferim aici. Așa de aproape suntem tot timpul să ducem un atacant, dar intervine ceva”, a mai menționat Mircea Rednic.

În schimb, ultimul fotbalist sosit la UTA l-a convins „principalul” echipei arădene, Claudiu Micovschi. „Eu nu știu cum de Rapid l-a lăsat să plece, s-a integrat foarte bine, a venit cu entuziasm. E prezent, a venit cu ambiții și chiar îmi place. E clar că va juca titular, și-a câștigat dreptul și are atitudine și la antrenamente. Tot timpul zâmbește, e prezent, e foarte atent, e inteligent joc și am văzut că îi și polivalent, poate să joace și al doilea și în stânga și în dreapta. Deci eu chiar cred că e un transfer bun, îmi pare rău că nu am pus și noi o clauză… Acum să-l mai așteptăm, a fost primul meci, dar să știți că îmi place la antrenamente și și-a câștigat postul de titular pentru meciul de vineri. Sau nu, că nu aș vrea să-i dau lui Neluțu Sabău avantaje”, a mai transmis „Puriul”.



Un comentariu

  1. Da intradevar MICOVSCHI este un jucator foarte bun dar Vucenovic si Leidsman sunt foarte slabi pt. UTA., trebuiesc urgent adusi 2 atacanti buni. FORTA UTA Arad !!!

    3
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button