UTA Arad

Markov ratează și meciul cu U. Cluj, Ekmekci și-a reluat antrenamentele, iar: „Abeid și tot neamul lui numără banii”







Mai sunt două zile până la meciul UTA-ei cu Universitatea Cluj și Mircea Rednic a făcut o radiografie a lotului său. Antrenorul „roș-albilor” a vorbit despre jucătorii cu probleme medicale, dar și despre cei pentru care meciurile de la loturile naționale pot avea efect asupra moralului.


În primul rând, Rednic anunță faptul că (și) împotriva „șepcilor roșii” echipa sa trebuie să se descurce fără doi dintre fundașii centrali din lot, Ivaylo Markov (absent și la Sfântu Gheorghe) și Stefanos Stroungis.  „Legat de perioada aceasta de întrerupere, ne-a cam încurcat programarea de vineri și meciurile pe care nu am reușit să le lăgăm aici, în zonă. Atunci am decis ca să ne antrenăm, oricum nu aveam un efectiv foarte mare, fără jucătorii plecați la lot, plus doi jucători accidentați. Benga se antrenează normal de două zile, deci e ok, dar n-am reușit să-l recuperăm pe Ivo (n.a. Markov) și nu va fi nici în lot pentru meciul de vineri.A avut o entorsă mai urâtă, păcat că-și intrase în ritm și a făcut un joc bun cu FCSB mai ales, dar am soluții. Ahmet (n.a. Ekmekci) se antrenează separat, a revenit și el la echipă, e încă sub observația doctorului și ușor-ușor o să intre la echipă. Cu Stefanos (n.a. Stroungis) încă mai așteptăm, va mai face ceva controale prin împrejurimi și după aia vom lua o decizie legată și de el”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.


Cu Aly Abeid căpitan, naționala Mauritaniei s-a calificat la turneul final al Cupei Africii, după ce a învins cu 2-1 Gabonul într-un meci disputat pe 9 septembrie. „Aly a venit cu un zâmbet cum rar mai vezi. E fericit și de calificare fericit și de primă, adică și acum numără tot neamul lui banii, nu le vine să creadă. Au avut ropote de aplauze, ne mândrim și noi. E o calificare importantă pentru el, chiar dacă, sincer să fiu, nu prea îmi convine că nu o să-l avem o perioadă de câteva săptămâni bune, adică depinde și de ce vor face în grupe. Dar e bine că e jucătorul nostru și pentru imaginea noastră și pentru club e bine. Pe ceilalți jucători de la loturi i-am urmărit, am ținut legătura cu ei, de antrenați sunt antrenați, ei vor veni în seara asta și de mâine vor fi cu echipa”, a mai afirmat Rednic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button