Gloria LT Cermei

Cermeiul acuză arbitrajul în deplasarea de la Peciu Nou! Piț: „Mera trebuia eliminat și nu cred că a fost offside la golul anulat, un egal era cel mai corect”


După ce a stopat-o pe Pecica (1-1), Gloria Lunca Teuz Cermei a avut o a doua deplasare consecutivă nereușită. După 0-2 la Socodor, „sămădăii” au pierdut și la Peciu Nou fără gol marcat, 0-1. Reușita de trei puncte a gazdelor a venit din piciorul lui Ioan Făndel, spre finalul primei părți, care l-a bătut pe Balica cu un șut din afara careului.

La Cermei a debutat și Andrei Sîntean, dar pe margine nu s-a aflat antrenorul Radu Popa, plecat în concediu. De pregătirea meciului s-au ocupat în această săptămână Adrian Piț, dar și Roland Nagy. „A fost o primă repriză nu prea reușită, dar cred că Mera merita roșu la intrarea la Sîntean. L-a călcat pe tendon și a avut sânge, avea deja un galben, trebuia să-l primească și pe al doilea. Am avut și un gol anulat pe motive de offside, eu cred că nu a fost și ar fi contat foarte mult aceste două evenimente în economia partidei și a rezultatului final. Am luat gol la o greșeală în lanț pe stânga, ne-a driblat pe toți și a marcat”, a relatat evenimentele din primul mitan Adi Piț.

Fostul mijlocaș al Romei mai crede că o remiză era justă după cum s-au desfășurat ostilitățile după pauză. „În a doua repriză am avut și noi ocazii, am avut o bară, ocazie singur cu portarul, mai multe situații. Păcat pentru rezultat, ca joc a fost foarte ok, cu toate că am avut în față o echipă foarte experimentată. Enciu cred că este cel mai bun atacant din serie, l-am anihilat, dar ne-a taxat altcineva. Un egal era cel mai corect rezultat, cred eu, după cum a decurs repriza a doua. Strângem rândurile, important este să învățăm din greșeli. Trebuie să crească și copiii, să aibă încredere, iar jocul de astăzi ne dă speranțe că suntem pe drumul cel bun”, mai susține Piț.

CSC Peciu Nou – Gloria Lunca-Teuz Cermei 1-0

1-0 (min. 37): Cursă frumoasă a lui Ioan Făndel, care depășește trei adversari și șutează din 18 metri la colțul scurt și înscrie.

Formații:

Peciu Nou: Brașoveanu – Rosenblum, Mera, Matei, Ov. Buză – D. Bud (65 Voroș), Gania, A. Ignea, Fandel – M. Giuricici (65 Dobie) – M. Enciu (82 Cristodulo). Antrenor: Sorin Gheju

Cermei: Balica – Balazs (77 Stamorean), Siminiceanu, Lazăr (77 Țurcanu), Siminic (58 Hațegan) – Piț, Wilfred – Perenyi (46 Botaș), Vasilcin, Șiel (46 Bunea) – Sîntean. Antrenor: Roland Nagy

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Romeo Popa (Craiova), Daniel Popa (Câmpeni – Alba)

Observatori FRF: Alexandru Rojneai (Alba Iulia), Ovidiu Tâlvan (Sibiu)

FOTO: CSC Peciu Nou (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button