UTA Arad

Coregrafia spectaculoasă a galeriei UTA-ei la meciul cu U., completată de mesajul ultrașilor: ”…Noi îi ducem povestea mai departe”






Surpriză destul de mare la tribuna oficială a arenei „Francisc Neuman”. Călin Bibarț a asistat la un meci al UTA-ei, o rara avis pentru primarul orașului Arad. Probabil, prietenia cu Mircea Rednic l-a mai apropiat pe edil de fotbal și de echipa emblemă a orașului pe care-l conduce și putem spune că a venit la timp pentru a vedea pe viu una dintre cele mai spectaculoase coregrafii ale galeriei arădene.

În startul partidei cu Universitatea Cluj, pierdută cu 1-0, Bibarț a văzut – la rându-i – cum au înțeles  suporterii „roș-albilor” să marcheze împlinirea a 189 de ani de la declararea Aradului drept Oraș Liber Regesc. Pe pânza imensă desfășurată în peluza Iosif Petschovschi, au fost infățișate clădiri reprezentative ale Aradului și mesajul „Arad – Oraș liber regesc, 1834 – 2023”. Pe flancuri fanii au derulat fâșii roș-albe, semn că UTA face parte din acest tablou nobil.

În completarea momentului, galeria UTA-ei a revenit astăzi și cu o completare descriptivă a momentului de aseară, postată pe pagina de facebook Ultras Arad II:

”Milan Tabacovici, Lajos Szantay și Miloș Cristea i-au oferit frumusețea și eleganța.

Franz Liszt, Johann Strauss, Bela Bartok, Johannes Brahms și George Enescu i-au închinat concerte.

Franz Kafka, Mihai Eminescu și Ioan Slavici i-au străbătut cândva străzile fermecătoare.

Vasile Goldiș, Ștefan Cicio-Pop, Ioan Flueraș și Ioan Suciu l-au transformat în capitala politică a Unirii.

Francisc Neuman i-a oferit cel mai important simbol și cea mai puternică pasiune.

Iar noi… noi îi ducem povestea mai departe!

Aradul suntem NOI!“

Altfel, galeria UTA-ei nu a avut probleme să-i domine sonor pe cei aproximativ 50 de susținători ai lui U, dar la final bucuria a fost în peluza dinspre liniile de tren. Totuși, „ultrașii” nu și-au taxat prea dur favoriții care i-au dezamăgit, totuși, crunt prin prestație și rezultat. S-a auzit câte un ”Rușine!” și ceva reproșuri dinspre galeria arădeană, dar nimic mai mult.

11 comentarii

 1. Cea mai frumoasă și elegantă galerie din țară. Sunteți pe primul loc din Superliga, nimeni nu vă întrece. Celelalte galerii sunt doar mai mulți. Respect băieți!

  29
  0
  1. Corect ion, avem galerie frumoasă care poate cânta 2 meciuri tot alte cântece, avem suporteri frumoși, mai trebuie rezultate, sper că vor veni, dacă nu azi, mâine, cu bune cu rele, UTA este doar una,sint arădean, sint utist, sint fericit, atât, restul nu contează, Hai UTA, hai ARADUL, oriunde, oricând ?️?️?️???

   21
   1
 2. Coregrafia, e de fapt sufletul Aradului fotbalistic, exprimat în culori de arta.!! Liberi , neliberi malurile Mureșului sunt ale tuturor. Aici ar putea, o singura data fi un referendum ce vrea arădeanul după zebră. Fără performanta, înțelegând satisfacții minime, nu ne-ar ajunge nici cele patru halbe de bere generos spumate de la Vanter. Aradul viticol fiind la granița plina cu bere a vestului. O liga de fotbal nebăgata în seama de statistici euro, trezește efuziuni calde într-o regiune unde Timișoara, doarme somnul de veci, Oradea da semne de viata la reanimare, și UTA se lupta, singura, cu nenorocul unor greșeli de începători.!

  12
  0
  1. Corect Gavriluță, a patra bere să înțeleg e din partea ta, stimă și respect din partea mea, Hai UTA, hai ARADUL ?

   6
   0
 3. Nepoate, chiar a șasea . Vreo trei cred din partea celui mai bun dintre noi, nea Giro. La ultimile merge și 50 rom. Am reușit cu mulți mai mulți prieteni, sa formam și noi la centru terenului cercul celor care nu renunță. Nu uitam sa aducem un omagiu domnișoarelor și doamnelor care trăiesc la foc continuu o poveste cu a fost odată și va mai fii.

  6
  0
  1. Si nu in ultimul rand…”Batranelor Doamne”…Sa va fie de bine!Hai noroc!
   Nu-i dracu’ atat de negru!
   Putina luciditate la micile amanunte,mult mai mare concentrare si rautate(sportiva),apoi vom vedea daca baieti isi vor sau nu primele de joc!(Daca au cel mai mic orgoliu in ei,se vor trezi)..Nu e deloc tarziu.

   10
   0
 4. Si eu as vrea ca, UTA. sa isi revina si sa incapa sa castige meciuri dar la ce valori de jucatori sunt in echipa, jucatori care nu fac diferenta pe teren, mijlocul nu se leaga, atacul la pamant, apararea cu multe greseli, ma indoiesc ca, vor apare rezultatele mult asteptate !!! Numai daca vor veni la echipa 4-5 jucatori peste ce are UTA acuma, mai sunt sanse sa fie pe drumul cel bun dar problema mare este ca, nu se poate ca, nu mai sunt bani ,s-a ajuns la fundul sacului. Fara asocierea cu niste incestitori, actionari cum s-a incercat cu cei 4 din ARAD,oameni potenti financiar sprijiniti de autoritatile din ARAD ca, UTA sa devina intradevar puternica in Superliga, niciodata echipa asta nu va performa, asta este adevarul !!! FORTA UTA Arad, UTA LIBERA !!!

  2
  3
  1. Mai om bun,Nelule….dar tu te-ai blocat rau de tot cu cei 4 muschetari ai tai….Ai sarit dintr-o extrema in alta….Pana acum,eram crispati si ingrijorati,iar tu vedeai (cel mai optimist dintre toti)pe UTA in Champions League///Incercam din rasputeri sa te mai temperez cumva,ca sa vezi realitatea…
   Acum,iti sare acul pe placa de pick-up cu Meszar si” incestitorii” tai iubiti…Cei 4 care au speriat vestul,estul,miaza-zi si miaza-noapte….doar ca niciunde primiti….NU garantii bancare,nu extrase bancare pe ultimii ani,nu fond asigurator…Hai ca de maine preluam noi si il punem pe Ilie Dumitrescu sef…Pai asta daca nu ar fi analist TV si Chef la Cutite,fix la UTA ne-ar lipsi…
   UTA nu este miza unora-altora,care vor sa o ia pe tava,la gata…Cu 300.000 Euro,prin diverse forme anual,stai cuminte sponsor foarte serios vreo 3 sezoane,nu te tot muta pe unde e rost de perspectiva,apoi mai vedem daca prezinta incredere…Chestia cu aradeni,trup si suflet pentru UTA,e rasuflata…Au fost si altii…
   Nelule….cu nu multi bani,iti incropesti o mica echipa judeteana,apoi defilezi pana la stele…Cat ar dura???Ce-i opreste?
   SI FI ATENT ACUM PENTRU INTOTDEAUNA!!!!TU SI CEILALTI CA SI TINE,visatori la nectarul zeilor fotbalului de moment..
   CAND BARONUL NEUMAN,DUPA ANI SI ANI DE FINANTARE LA ACTUALA GLORIA ARAD,I S-A REFUZAT PRELUAREA,S-A AMBITIONAT SI SI SI-A NASCUT PROPRIA ECHIPA….DE LA ZERO ABSOLUT!STADION,ECHIPA,LOT,STAFF…
   Oamenii respectivi lucrau pe niste salarii medii spre mici si aveau prime de performanta…
   Oare nu ti se pare ceva similar???Oare a venit ulterior cineva,peste Baron,sa se bage,sa-l „mai ajute”?
   Tot bete in roate a avut si UTA dainuie…Stai linistit…Va dainui mult timp de acum incolo!

   5
   3
 5. Cea mai faină galerie! Bravo băieți! Derapaje!? Așa-i in sport! Stadionu nu-i Catedrală….. Da speram sa evoluați spre civilizație! Păcat ca nu avem investitori privați! Cat despre ce se cerea p’aici,…. garanții, extrase de cont, etc….nici nu s-a ajuns acolo! ….Soani te-o facut bețiv! El cu ce garantează!? Cu reputația lu Jita!? Am uitat! Ei nici macar nu apar în acte! Pica UTA…. !?usturoi n-au mâncat, gura nu le miroase! In schimb, mărunțeii de președinți, directorasi …. O s-o încaseze direct în freza! O sa mănânce rahatul cu …. polonicu!

  2
  2
 6. Deci in primul rand nu fii cu obrazul gros fata de mine ca, din repezeala de a scrie am scris incestori taxandu-ma la fel ca, prietenul tau stii tu care, in mod ironic !!! In al doilea rand am voie sa imi exprim parerea cum vad eu lucrurile asa cum toti dupa acest sait isi exprima parerile cum vad ei lucrurile in ceea ce priveste evolutia UTA-ei in momentul de fata.Nu imi sare niciun ac de pe pick- up ,asta este adevarul, nu am nimic cu domnul MESZAR dar se vede si din avion ca, de unul singur nu poate duce UTA spre performanta,nu are puterea financiara, cu un buget mic UTA cat o sa mai poata rezista sa se lupte in fiecare an la evitarea retrogradarii ? O sa vezi pe parcurs si o sa imi dai dreptate. Urmatorul meci UTA. are la BOTOSANI. Sa vedem ,sunt in stare actuala echipa sa castige ? Daca castiga, jos palaria. Sa fii iubit si atentie, FORTA UTA ADEVARATA !!!

  2
  2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button