Fotbal judetean

Arbitrii arădeni au câștigat episodul cu numărul 40 al Patrulaterului Prieteniei + FOTO

Echipa de fotbal a Comisiei Județene a Arbitrilor Arad încheie anul 2023 cu un „aur” și un „argint” la Patrulaterul Prieteniei. După locul 2 obținut în primăvară la etapa arădeană a tradiţionalului turneu bianual al „fluierașilor”, a urmat locul 1 de astăzi, de la Oradea.

Aici, băieții selecționați de Emil Arsa au trecut cu 2-1 de echipa Timișului, după reușitele lui Boiț și Pașca și cu 4-2 în finala cu bihorenii, după golurile lui Boiţ, Calnacov, Paşca şi Centye.

Delegaţia Aradului la ediția cu numărul 40 al Patrulaterului Prieteniei a fost formată din: Vasile Rad – secretar AJF Arad, Emil Arsa, Leontin Buda, Dionisie Rus, Răzvan Măstăcan, Pavel Vesa, Mario Paşca, Alex Gornic, Sorin Saladea, Andras Mako – vicepreședinte AJF Arad, Corneliu Tiulea – membru CJA Arad (rândul se sus, de la stânga la dreapta), Denis Centye, Alexandru Chiș, Laurenţiu Olariu, Ionuț Sîrban, Denis Calnacov, Gabriel Hărduț, Paul Iovescu, Sebastian Boiț, Traian Matei (rândul din mijloc), Rares Popa (jos).

În repriza a treia a intrat și Răzvan Cadar, președintele Asociației Județene Arad, care a jucat în destule turnee organizate din 2003 încoace ca arbitru activ sau președinte al Comisiei Județene de Arbitri Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button