Fotbal feminin

Utistele le-au dat o „manita” ceferistelor…băimărene, în startul sezonului de Liga a 3-a!

Fotbalistele de la UTA au început perfect sezonul. După succesul cu 3-0 de la Deva, în primul tur al Cupei României, „roș-albele” au debutat cu un succes convingător, fără gol încasat și în campionatul Ligii a 3-a (seria 1).

Duminică, pe „Motorul” din Aradul Nou, utistele au dispus cu 5-0 de o formație din Baia Mare ce joacă sub numele lui CFR Cluj. Giulia Picu, cu o „dublă”, Laura Pârv, Andrada Vanu și Estera Prunar au fost marcatoarele UTA-ei, echipă ce se întoarce la finalul săptămânii la Deva, pentru disputa cu CSM.

„Adversarul pe care l-am întâlnit duminică este de fapt din Baia Marej și a revenit pe teren după doi ani de inactivitate. Am jucat cu șapte junioare în prima repriză și au făcut un meci bun, sunt foarte mulțumită. Sperăm să o ținem tot așa în etapa următoare când mergem la o echipă nou înființată, CSM Deva, pe care  – de altfel – am învins-o deja. Felicit fetele pentru efort, se pregătesc bine, avem trei antrenamente pe săptămână și sper ca să le putem folosi și pe Karla Kugler și pe Andrada Jarnea care se antrenează cu noi, dar încă nu sunt libere de contractul cu Piroș Security”, a spus Valentina Calalb, antrenorul-portar al „Bătrânei Doamne”.

Contra CFR-ului, UTA a jucat în formula: Calalb – Roman, Pocioian, Cladovan, Nuhaiu – Bodnar, Pârv, Picu, Prunar – Vanu, Barz. Au mai intrat: Dreucean, Mihăieș, Anghel și Borkics.

Într-un alt meci al etapei în seria 1 a eșalonului terț, Academia de Fotbal Florești a învins pe Olimpia Satu Mare cu scorul de 7-0. Tot în acest weekend a început și Liga Elitelor U15 la fotbal feminin. În prima etapă, UTA a fost învinsă pe teren propriu de FC Argeș cu 4-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button