Cluburi polivalente

O zi, două dueluri în Superliga de tenis de masă pentru fetele de la CSM Arad: Victorie cu Moinești, eșec la Dumbrăvița!









Echipa feminină de tenis de masă a CSM Arad a disputat sâmbătă două meciuri în Superligă.

Mai întâi, într-un joc restanță contând pentru prima etapă, fetele pregătite de Cristian Dodean au dispus cu 3-0 în sala proprie de CSM Moinești, puncte aduse de Alesia Sferlea, 3-2 la seturi cu Camelia Merenco, Adela Strună, 3-0 cu Briana Cășuneanu și Andreea Fistyulof (foto), 3-0 cu Iuliana Caloianu.

Apoi, după amiază, arădencele s-au deplasat la Dumbrăvița, în județul Timiș, unde au cedat cu 0-3 la general în duelul vestic al campionatului. Gazdele de la CS Comunal Dumbrăvița au câștigat prin punctele obținute de Andreea Zanfir, 3-0 la seturi cu Sferlea, Natalia Pokothniuk, 3-2 cu Strună, în cel mai strâns meci al confruntării și Mihaela Ilie, 3-0 cu Fistyulof. 

Bilanțul fetelor de la CSM după trei etape este de o victorie și două înfrângeri, în prima partidă a sezonului ele cedând în deplasare la vicecampioana en-titre, Victoria Carei, scor 1-3.

Urmează în luna octombrie două meciuri pe teren propriu, la Arad, în compania Poli Iași (6-8.10) și CSM Bistrița (27-29.10).

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button