Sporturi de contact

Arădeanul Edi Gafencu – față în față cu Ștefan Orza pentru un loc în finala Dynamite Fighting Show! Meciul se vede pe Pro Arena vineri seara







Kickboxerul Eduard Gafencu a ajuns în punctul culminat al anului competițional 2023. În decurs de două săptămâni, arădeanul are parte de două meciuri tari, unul în țară și celălalt în străinătate.


Prima luptă vine mâine seară, la Sala Polivalentă din București, acolo unde „The Blitz” va încrucișa mănușile cu Ștefan Răzvan Orza. Cei doi își dispută accesul în finala Dynamite Fighting Show, cel mai puternic turneu piramidal de din kick-boxing istoria României, la categoria supermijlocie. Câștigătorul duelului se va bate la finalul anului pentru centură cu Florin „Rambo” Lambagiu, care a profitat de accidentarea lui Ostrovanu și are parte de „wild card” în semifinală. „Rambo” trebuia să lupte într-un superfight în gala de vineri seara cu italianul Carnevali, dar și acesta a declarat forfait.


Orza, ușor favorit în fața arădeanului

Revenind la lupta dintre Gafencu și Orza, să spunem că sportivul de 22 de ani din Constanța e considerat ușor favorit de casele de pariuri, în speță Superbet. Ceea ce va fi mâine seară în ring, puteți vedea și dumneavoastră în direct pe Pro Arena, începând cu ora 20. Semifinala la „supermijlocie” va avea loc spre finala galei, al 9-lea meci dintre cele 11 programate. Interesante se anunță și „ciocnirile” Ristea – Ivănoaie și Cozmâncă – Iancu ce se bat pentru un loc în finala de la categoria grea a  Dynamite Fighting Show, turneul pus în scenă de Cătălin Moroșanu și Alin Huiu.

Gafencu luptă și în Glory peste două săptămâni



Altfel, Eduard Gafencu va trebui să-și revină repede după meciul cu Orza, căci pe 7 octombrie va lupta și în „Glory”. La Sofia, în Bulgaria, arădeanul se va afla față în față cu Teodor Hristov, un „fighter” de 22 de ani, debutant în circuitul profesionist de kickboxing.

Înainte de dubla de foc, Orza – Histov, Edi gafencu se află la cota 17 victorii și patru eșecuri la profesioniști. Susținătorii arădeanului sunt: Flana Market, Haibach Trans, Sc Batutza Si Camy Instal Srl, Chic Calipso, Man Protection, Tom Oliver, Atletic VSA și Fidaco Davsin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button