Sporturi de contact

Edi Gafencu iese din lupta pentru centură la Dynamite Fighting Show: Arădeanul l-a dominat pe Orza doar o repriză!Arădeanul Eduard Gafencu a ratat calificarea în finala Dynamite Fighting Show, la categoria supermijlocie. În gala de la Sala Polivalentă de la București, „The Blitz” a trebuit să accepte decizia arbitrilor în duelul cu Ștefan Orza.

După o primă rundă echilibrată, constănțeanul l-a trimis în două rânduri la podea pe Gafencu, însă arădeanul s-a ridicat rapid și, chiar dacă fost în mare dificultate, a continuat lupta. În ultima repriză, fighterul din orașul nostru a fost evident mai bun, în special în ultimul minut când Orza a luat pumni și picioare fără o replică, dar și fără a se prăbuși la podea. Probabil, dacă meciul ar mai fi durat cel puțin 30 de secunde, The Blitz ar fi dat KO-ul.

Deși au fost destule opinii care ar fi dorit o rundă suplimentară pentru a fi stabilit câștigătorul, arbitrii i-au dat victoria lui Orza, care va lupta pentru centura la categoria cu supermijlocie cu Florin „Rambo” Lambagiu. Acesta din urmă a profitat de accidentarea lui Ostrovanu și a mers fără luptă în finală.

Acum Edi Gafencu va trebui să-și revină repede după meciul cu Orza, căci pe 7 octombrie va lupta și în „Glory”. La Sofia, în Bulgaria, arădeanul se va afla față în față cu Teodor Hristov, un „fighter” de 22 de ani, debutant în circuitul profesionist de kickboxing.

După lupta din această seară, bilanțul lui Gafencu este 17 victorii și cinci eșecuri la profesioniști. Susținătorii arădeanului sunt: Flana Market, Haibach Trans, Sc Batutza Si Camy Instal Srl, Chic Calipso, Man Protection, Tom Oliver, Atletic VSA și Fidaco Davsin.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button