UTA Arad

Emoții pentru Turi la Botoșani, dar galeria UTA-ei s-a întors în formulă completă la Arad! + FOTO







UTA a început sub așteptări sezonul 2023-2024 al SuperLigii, dar asta nu-i împiedică pe fidelii săi suporteri să o însoțească și să o încurajeze și la peste 600 de kilometri de casă. Aceasta a fost distanța pe care aproximativ 25 de arădeni au parcurs-o ieri până la Botoșani, acolo unde li s-au alăturat și alți susținători din zonă. „A fost cea mai prezență a suporterilor echipei noastre la un meci la Botoșani”, consideră medicul Lucian Bălăucă, un înfocat susținător al „Bătrânei Doamne” ce domiciliază chiar în orașul din nordul Moldovei și care a fost însoțit la meci, ca de obicei, de soția și băiatul său.


Din nefericire, unuia dintre fanii care au parcurs lungul drum de la Arad la Botoșani i s-a făcut rău pe la jumătatea primei reprize. Meciul a și fost întrerupt preț de trei minute pentru ca ambulanța și medicii să ajungă rapid în sectorul galeriei arădene și să-i dea primul ajutor utistului. Când camerele TV au focalizat imaginea, a fost ușor de recunoscut Petru Turi Gabor, un cunoscut suporter al „roș-albilor” care a acuzat amețeli și dureri abdominale. Acesta a ajuns și la spital pentru câteva minute, dar la final a revenit alături de ceilalți susținător ai arădenilor și s-a întors acasă cu aceștia. ”Va mulțumesc tuturora pt mesajele si telefoanele de incurajare!!!Vă țucă Turi” – a transmis Gabor în această dimineață pe contul de Facebook, semn că a ajuns cu bine la Arad. De menționat ar fi că la pauza meciului, Florin Iacob a venit în sectorul rezervat galeriei arădene și s-a interesat de starea lui Turi.


Altfel, să mai spunem că șefii clubului arădean au fost atacați printr-un mesaj și în Moldova de fanii care ar dori ca Alexandru Meszar să se retragă de la UTA. ”UTA stă să se scufunde, de acțiunile voastre cine răspunde? / Buticari de meszerie, conduc UTA cu mârlănie”, era scris pe bannerul mesajul afișat de mica galerie a arădenilor la Botoșani.

Aceasta a avut și o scurtă discuție cu jucătorii la finalul disputei ce s-a încheiat bine pentru UTA, ținând cont că echipa a egalat la ultima fază a meciului și a salvat un punct ce-i perimite să evite ultimul loc. Iacob, benga, Pop sau Stahl au fost cei care s-au apropiat cel mai mult de gard și asta pentru că restul jucătorilor utiști nu au fost prea populari în rândul fanilor. Nu au fost jigniri, dar nici nu a fost bucurie pentru o remiză pe terenul ultimei clasate.

FOTO: Lucian Bălăucă (darabaneni.ro)



 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button