Minifotbal, futsal

Șimandul nu a contat nici în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc, iar pe 15 octombrie găzduiește liderul surprinzător al Ligii 1 la futsal!





Aerul e prea tare pentru Șoimii Șimand în Liga 1 la futsal. După 0-15 cu United Galați și 2-15 cu CSM Deva, meciuri disputate acasă, echipa din județul nostru nu a contat nici în deplasarea de la Odorheiu Secuiesc.

Vicecampioana en-titre a României s-a impus cu 14-2, după ce scorul pauzei era deja 9-0. Șimandul a marcat în repriza a doua prin Cl. Ujoc, din penalty și Sechel. În rest pe lista marcatorilor și-au trecut numele pentru gazde: Miklos (3), Kanyo (3), I. Hadnagy (2), Popovics (2), Kosmodi (2), Balazsi și Tanko.

Până la urmă, profesorul Daniel Mărcuș nu a mai contat pe serviciile lui Dumitru Copil, care a invocat probleme personale aseară, înainte de plecarea spre Secuime. „Am făcut o primă repriză slabă, a doua a fost ceva mai bună, însă diferența de valoare, pornind de la condițiile pe care le pot oferi cele două cluburi, e mare. Asta a fost, sperăm să detronăm liderul pe 15 octombrie, la Șimand. Eu zic că împotriva celor de la Sepsi avem șansa noastră”, susține Mărcuș.

La Odorheiu Secuiesc, „șoimii” au evoluat în formula: Jasper Laurovics, Andrei Sechel, Paul Ujoc, Claudiu Ujoc, Laurențiu Onaca, Darius Găleancu, Raul Tomuța, Daniel Mărcuș, Dumitru Buruiană și Ciprian Bălăban. Acesta din urmă e și delegatul echipei și a debutat în prima ligă de futsal la 46 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button