UTA Arad

UTA vinde bilete la ultimul meci al toamnei la Arad, Rednic își strânge „armata” la Buzău, fără Ofosu, Conté sau Căpușă!







„Bătrâna Doamnă” a evitat ultima poziție în SuperLigă la ultima fază a meciului de la Botoșani și câștigă ceva moral pentru săptămâna pe care vrea să o încheie cu 6 puncte, trei în grupa D a Cupei României și alte trei în SuperLigă.


Miercuri, de la ora 16, arădenii joacă la Buzău, cu Gloria, echipă ce tocmai a pierdut primul meci în Liga a 2-a, 1-2, la Cisnădie, cu CSC Șelimbăr. UTA se află deja în Crâng, acolo unde Mircea Rednic își strânge „armata” pentru duelul cu trupa lui Andrei Prepeliță. Așa cum a promis, „Puriul” i-a chemat la Buzău pe atacantul Leidsman și fundașul Roganovic, cu toate că prezența ultimul nu mai era atât de sigură după achiziția lui Tiberiu Căpușă. Dar, fiindcă fostul apărător dreapta al Chindiei are nevoie de câteva antrenamente fizice, el a ajuns la Arad, sub comanda preparatorului Cătălin Stănilă, unde se mai află Markov, Conte, Ekmecki, Ofosu și Carp.


După eliminarea de la Botoșani, Cătălin Carp a fost trimis de urgență acasă, în timp ce Reagy Ofosu nu este nici acum legitimat și e greu de crezut că va mai ajunge la Buzău pentru partida de Cupă. În schimb, neamțul ar trebui să fie pe bancă sâmbătă, cu ocazia partidei cu FC Voluntari, ultima a toamnei pe arena „Francisc Neuman”, înainte să înceapă operațiunea de înlocuire a gazonului. În cazul lui Ibrahima Conté lucrrurile sunt puțin mai complicate și – probabil – puternicul fundaș va fi luat în calcule doar pentru deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul.

Iar clubul UTA a anunțat că pune în vânzare bilete pentru meciul din etapa a 11-a Superligii, cu formația ilfoveană, ce începe la ora 14,30. Deocamdată, acestea se vor găsi – deocamdată – doar online pe site-ul uta-arad.ro, secțiunea ticketing, începând cu ora 15. Prețurile sunt neschimbate și anume: 30 de lei (peluza “Iosif Petschovsky”), 45 de lei (tribuna II “Gioni Brosovszky”) și 60 de lei (tribuna I “Coco Dumitrescu”). La Arena Francisc Neuman, biletele se vor găsi sâmbătă de la ora 10:00, în limita tichetelor rămase. Accesul copiilor până la 3 ani este gratuit, în vreme ce copiii până în 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.



7 comentarii

  1. Ar fi momentul pentru 3 puncte de aur pentru a ieși din ,, mlaștina ” subsolului Daca nu acum , atunci când? Daca nu cu Voluntari, cu cine?
    Și pentru admin ceva, legat de înjurat. Eu nu cred că ești cocalar, doar ei înjură in gura mare și fac scandal. Una e sa înjuri într-un grup de câteva persoane, unde ești acceptat ca atare, alta e sa înjuri unde te vede o țară întreagă. Mă refer la comunicarea prin metode electronice.
    La fel, una e sa mergi pe bulevard cu 2-3 prieteni și să îți scape o înjurătură și alta e sa înjuri încât să te audă toți din jurul tau și cei de pe trotuarul de vizavi. Educație, civilizație, respect, bun simt , cam despre asta e vorba. Nu ne descărcăm oriunde și oricum, zic eu .

    7
    5
  2. Am citit un articol in gazeta cum ca UTA cauta un alt antrenor pentru a- l inlocui pe Rednic . Stie cineva ceva?

    4
    4
  3. Si eu am citit aceasta informatie si in Prosport si in gazeta Sporturilor ? Oare sa fie un ultimat dupa meciul cu Voluntari in caz de un esec ? C-am nu iese fum fara foc, o fi stiind ceva ziarele de sport ?

    1
    4
  4. Știu cei de la București înaintea celor din Arad? Frustrant!!! PS:,, și ca să vezi de unde se trag clopotele „

    4
    4
      1. Care este fenta, admin-ule? Poate șeful mare deja face schimb de mesaje cu viitorul antrenor. Nu a mai făcut asta?

        3
        3
      2. Există și posibilitatea ca și Rednic să fi anunțat clubul că renunță din cauza motivelor de sănătate. Și clubul caută un înlocuitor. Vom vedea în viitor dacă se adeverește,,fenta „.

        5
        1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button