Fotbal feminin

Utistele au înregistrat primul eșec în campionatul Ligii a 3-a





Având absențe importante, fetele de la UTA au pierdut prima deplasare stagională în campionatul Ligii a 3-a. La Deva, acolo unde, în urmă cu două săptămâni, „roș-albele” se impunea cu 3-0 în primul tur al Cupei României, de această dată gazdele au câștigat cu 3-1.

Toate reușitele devencelor au purtat semnătura căpitanului Monica Tomesc, în timp ce pentru arădence a marcat Estera Prunar, printr-un șut din 11 metri lateral stânga, după acțiunea inițiată de Mihăieș.

Dintre jucătoarele legitimate, UTA nu a contat pe arena de la poalele cetății devene pe Vanu, Guțu, Picu și Pocioian. „Am luat un prim gol pe greșeală de portar, apoi am ratat un penalty prin Borkics. Golul l-am marcat la 3-0, când era deja târziu să mai revenim în joc. În următoare etapă stăm, iar pe 4 octombrie avem Cupa României, acasă, cu ACS Roma Florin Pădurean, echipă din Timișoara. Peste 4 zile jucăm tot la Arad, dar în campionat, cu echipa din Florești, care e prima în clasament, nu pot să sper decât să am toate fetele la dispoziție. Și aici mă refer și la Kugler, Jarnea și Bozian, care încă aparțin de Piroș Security”, spune antrenorul-jucător Valentina Calalb.

Formații:

CSM Deva: Narița – Niculescu, Antemie, Circo, S. David – M. Jurj, Tomesc, Marina, Cărmăzan –Grecu, Brătean (47 Miclăuș).

UTA: Calalb – Covaciu, Cladovan, Dreucean, Nuhaiu – Pârv, Mihăieș, Roz, Prunar – Gomboș, Mocan.  Au mai intrat: Roman, Bodnar, Anghel, Borkics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button