UTA Arad

Poenaru și Dună iau o mare gură de oxigen înainte de deplasarea de la Arad: Voluntariul a bătut campioana, în Cupă!





Chiar dacă a pierdut pe teren propriu în SuperLigă, cu nou promovata Poli Iași (1-2), Voluntariul le-a dat în continuare credit lui Ilie Poenaru și Marin Dună și ilfovenii au reacționat cu victoria în fața campioanei Farul Constanța.


Partida a contat pentru prima etapă a grupei D a Cupei României și a fost câștigată cu 2-0 de formația de lângă București,  după reușitele semnate de Daniel Florea (min. 8) și Vlăduț Andreș (min. 85). Așadar, Voluntariul  câștigă din nou un meci oficial după 5 eșecuri și o remiză în SuperLigă și Poenaru va ajunge să-și înfrunte fosta echipă sâmbătă, de la ora 14,30, pe arena „Francisc Neuman”.

Așadar FC Voluntari face primele puncte în Grupa D, din care mai face parte și UTA, U. Craiova, CS Tunari, Gloria Buăzu și – bineînțeles – Farul. Buzău – UTA și Tunari – U. Craiova sunt celelalte dueluri ale săptămânii.

În această seară, împotriva Farului, ilfovenii au jucat în formula:  Jesus – Ricardinho, Matricardi, Andreș, Paz – Rob. Voican (D. Andrei 77′), Rață (Sigurjonsson 62′), Răduț (Cocian 62′), Carnat – D. Florea (R. Boboc 72′), Dumiter.

FOTO: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button