UTA Arad

Apostu i-a dat replica lui Rednic: „A spus unele minciuni, nu l-a vrut el…Ce ar fi trebuit să facă, să se lase de fotbal sau cum?”




În ultimele ieșiri publice, Mircea Rednic a trimis (din nou) săgeți către Bogdan Apostu și jucătorii impresariați de aceștia. Chiar ieri, după 0-0 cu FC Voluntari, antrenorul „Bătrânei Doamne” a ajuns din nou la discuția legată de revoluția făcută în lotul arădenilor în vară și a spus cu subiect și predicat că unii fotbaliști nu și-au mai dorit să rămână fiindcă nu acceptau noile salarii propuse.


Apostu: „Și domnul Rednic a antrenat în Arabia Saudită, deci nu văd care este problema”

A dat și nume, Postolachi, Otele, Ubbink sau Batha, ultimii trei fiind reprezentanți de Apostu. Dacă situația nigerianului Philip Otele era clară încă din iarnă, când el semnase deja cu CFR Cluj, în ceea ce-i privește pe Ubbink și Batha, iar discuția poate fi extinsă și la Roger, Hoxhallari sau Vukcevic, agentul hunedorean a ținut să facă unele precizări în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal de astăzi. „Ai pomenit numele lui Mircea Rednic, chiar am văzut o declarație dată de dânsul ieri. M-a deranjat că a spus anumite minciuni despre jucătorii pe care îi reprezint. Trebuie să dezmint lucrul acesta. Nu e normal ca în anul 2023 să se mai întâmple lucruri de genul acesta și suporterul de rând să nu știe lucrurile acestea. Roger mai avea contract cu UTA, dar singurul care nu a vrut ca el să rămână a fost Rednic. Băiatul avea de primit trei salarii și a renunțat la acești bani. A mers în Arabia Saudită, la fel și Batha. Am văzut că a declarat că s-a dus doar pentru bani…Nu știu ce ar fi trebuit să facă, să se lase de fotbal sau cum? Și domnul Rednic a antrenat în Arabia Saudită, deci nu văd care este problema”, au fost cuvintele lui Bogdan Apostu.

Inclusiv Marin Dună, ajutorul lui Ilie Poenaru la UTA în sezonul trecut, s-a arătat surprins de „revoluția” din vară: „Sincer, nu mă așteptam să nu mai fie aproape nimeni de anul trecut aici. A fost o revoluție, asta a fost strategia și asta se vede. Se simte că nu e omogenitate, sunt puține jocuri ca să arate un joc foarte bun”.

În fine, fostul atacant nu a dorit să comenteze pe marginea zvonurilor că mandatul lui Mircea Rednic la UTA s-ar putea apropia de final: Nu știu dacă pleacă sau nu pleacă. Asta ar trebui să-l întrebați pe Alexandru Meszar, patronul clubului. Este adevărat că am o relație specială cu acest club, atât prin prisma faptului că am făcut mai multe transferuri, dar și pentru că am jucat în trei rânduri acolo”. 

Cine a plecat, cine a venit la UTA?

„Bătrâna Doamnă” s-a despărțit de nu mai puțin de 20 de jucători în această vară și a adus alții 20. Pe lista „divorțurilor” s-au aflat:  Marko Vukcevic, Roger jr, Andrei Chindriș, Paul Anton, Erion Hoxhallari, Desley Ubbink, Bautista Cascini, Idriz Batha, Mihai Dobrescu, Willie Barbosa, Dragoș Balauru, Haralambie Mociu, Claudiu Keșeru, Romario Benzar, Raul Steau, Erico da Silva, Patrick Pașcalău, Stefan Milosevic, Virgiliu Postolachi și Philip Otele, iar alții cinci au fost împrumutați la alte echipe, precum: Fabiano Cibi, Denis Hrezdac, Paul Mercioiu, Claudiu Negoescu și Joseph Godwin. La capitolul achiziții îi găsim pe: Godberg Cooper, Ivaylo Markov, Diogo Rodrigues, Marko Roganovic, Stefanos Stroungis, Marko Stolnik, Cătălin Carp, Frederik Holst, Marcelo Freitas, Herald Marku, Denis Dumitrașcu, Andrej Fabry, Claudiu Micovschi, Aleksandar Vucenovic, Kyvon Leidsman, Denis Lungu, Reagy Ofosu, Ibrahima Conte, Tiberiu Căpușă și Robert Mustacă, cu mențiunea că ultimul a și plecat demult de la Arad. Totodată, Roganovic și Leidsman sunt puși pe linie moartă de Rednic.

24 comentarii

  1. Mmmda: probabil adevaru’ e undeva la mijloc sau nu iese fum ,fara foc. Deja devine interesant,iar apele TOT MAI tulburi…
    HAIDE UTA!!!

    9
    4
  2. Nu trebuie să fi savant să deduci că retrogradarea insolvența și falimentul sunt iminente la UTA când le-a fost oprită și energia electrică la stadion câteva ore pt datoriile către Recons.
    Clubul trăiește de la un împrumut la altul și de la o finanțare la alta a primăriei.
    Restul conflictelor sunt detalii neimportante.
    Apostu e supărat ca s-a oprit robinetul Meszar la fel Rednic trage ponoasele.
    Și din ce a spus Apostu UTA nu a încasat nimic pe Roger doar nu i-a mai plătit 3 salarii restante voi a-ți scris ca clubul a încasat 50 de mii de euro.

    12
    8
  3. Strategie slaba a lui MESZAR aprobata si de Rednic. Trebuia opriti din cei care au plecat cativa jucatori buni si facut niste eforturi se intelegeau cu ei intr-un fel Meszar dar Rednic a luat-o pe propria raspundere si rezultatele bune intarzie sa apara.S-a adus niste jucatori majoritatea sub cel care a fost campionatul trecut !!! Rednic se tot lauda ca, totul va fi bine dar acest lucru nu se vede, 8 puncte din 10 etape ? Ape tulburi se prevad la UTA. daca nu se castiga meciuri !!!

    12
    7
  4. Bravo DENIS, adevar graiesti. MESZAR a oprit robinetul pt. ca, s-a ajuns la fundul sacului si la adus pe REDNIC antrenor cu conditia sa aduca jucatori dupa bugetul restrans pe care il are, Rednic a acceptat si rezultatele intarzie sa apara !!! Cu un buget restrans, aste sunt rezultatele deocamdata ce pretentii sa ai ? FORTA UTA LIBERA !!!

    11
    7
  5. Apostule nu tie rusine !!plingeai prin oraș ca lumea nu te vrea ca lunea te hulește in Arad !Cum mm vorbești tu de uta ca și cum ai fi condus uta !!!
    Ai luat bani cu lopata ,nesimtitule ,mai durere dr la corvinul și suge acolo !!!mi se pare ca ești infect !!!

    12
    20
  6. Iar jigniri in comentarii , admin-ule. ,,Infect”? De ce e infect domnul impresar? Că a luat bani? Oare domnul care l-a făcut infect nu tot pe bani lucrează?
    Daca domnul impresar a făcut totul legal, bravo lui. Exista dovezi că nu ar fi așa?

    16
    10
  7. O mizerie de impresar. Numai de cati tineri si-a batut joc si i-a pus sa semneze cu el si nu da doi bani pe ei. Ce tot vi sa il aperi. E mai rau ca mercenarii. Daca e asa corect dc lucreaza pe firma pe numele sotiei ? Dc isi trimite argatii sa semneze cu jucatorii si nu merge el . Da stie sa ceara bani. Pt UTA ai fost cancer . Asta e parerea mea. Ai jegmanit clubul cat ai putut si ai incercat sa ii faci pe oameni la maxim. MARS APROSTULE.

    11
    14
  8. Poate ne spune domnul Apostu ceva despre Ongaro,Wagner,Dangubic,Laukzemis,Barbosa si monopolul pe care l-a impus cu Balint,vesnicul nemultumit…

    19
    5
    1. Giro nu ii pune intrebari de astea la care se va face ca ploua. Se va face ca nu vede. Au fost din pacate in cardasie si el si Balint . Alt mercenar. Orgolios si care nu are treaba cu fotbalul. Apropo pe unde mai freaca banca ?

      13
      7
    2. vad ca nu a sesizat nimeni, dar toti cei 3 jucatori numiti de impresar au plecat în Liga a doua din Olanda si respectiv a doua din Arabia Saudită …

      9
      1
      1. Ba tocmai ca stim unde au plecat si tot doar pentru bani mai multi,ceea ce la o adica,e de inteles…

        2
        4
  9. Cand aveau nevoie cei de la UTA de niste bani ai vrut sa faci acte notatiale pt o suma de rahat . Marele iubitor al echipei UTA. Nu mi-e drag Sarmasan dar ala oricand da bani si ajuta daca e nevoie. Tu aprostule pt 50000 lei te-ai cacat pe tn. Esti un mincinos si un pervers la maxim. Te lingusai pe langa unul si altul …vai cat nu mai poti tu de dorul UTEI. Stai ca nu e asa . Sa cunoasca lumea si fata ta adevarata. Esti un pervers maxim. Se vor trezi cei de la Hunedoara candva si iti vor da cu piciorul in cur.

    15
    7
  10. Anul trecut cu lotul avut și salarii babane sa ajuns la baraj, acum cu lotul actual suntem tot pe acolo dar cu diferența ca au salarii mai mici și joaca de puțin timp împreună. Poate nu toți au valoare dar totuși sunt câțiva buni dacă ar rămâne cel puțin un an împreună or sa vina și rezultatele.

    17
    6
  11. Nu aspectele adiacente sunt importante acum, ci adevarul asupra aspectului dezbatut, neadevarul e neadevar, mai ales cand e folosit sa manipuleze, deci sa nu ascundem urzica in tufisuri, anume ca palavrele domnului Rednic nu fac bine.

    9
    9
  12. Eu unul nu-l cunosc nici pe Apostu nici pe Balint, dar nici nu pot sa dau cu pietre în ei…. Știu ca sau implicat și cu multe eforturi au readus UTA în liga1, și chiar pot afirma ca UTA chiar a jucat un fotbal bun nu ca acum ca te dor ochii la ce pot ametitii ăștia de prieteni cu fotbalul pe care ia adus acest mare antrenor dinamovist. Meritul a ce se intimpla acum este a conducătorul clubului și a voastră acești ghibiti care va pricepeți la toate…… Apostu am înțeles ca face treabă bună la corvinul……. Asa ca lăsați-l in pace dar voi nu aveți respect ptr ca după cum merge treaba cu regret o spun dar mie nu mi-e frica de retrogradare ci o posibila chiar desființare… Asa ca ciocu mic ura și la gar

    15
    14
    1. Se vede de pe luna cum nu ii cunosti pe aprostu si balint. De aia ii iei praful de pe epoleti. Sa fim seriosi. Ce face el la Corvinu ? Le baga pe gat jucatorii lui. Ce altceva face el ? Ceeee ?

      10
      12
  13. Atat Rednic cat si Appstu declara ceea ce le convin lor. Ambii cu jumatati de adevar. Ambii isi apara interesul . Apostu a mancat o piine buna de la UTA aducand zeci de jucatori cu valoare indoielnica spre nula , dar comisioanele au curs. Rednic isi face veacu pa aici ducand si el o gramada de jucatori ori accidentati ori iesiti din forma sportiva, ori Dumnzeu mai stie ce cusur au. Pana la urna exista un numitor comun intre cei doi si anume acela ca din pacate UTA a avut numai de pierdut in ambele situatii. Mister Rednic a ajuns sa fie criticat de tribuna intai .Am iinceput campionatul asa cum l-am inceput iar suporterii au avut rabdare si au inteles situatia dar nu mai pot fii prostiti , nu mai merge, chiar ultimii prosti nu suntem.

    15
    3
    1. „Atat Rednic cat si Appstu declara ceea ce le convin lor. Ambii cu jumatati de adevar. Ambii isi apara interesul…Pana la urna exista un numitor comun intre cei doi si anume acela ca din pacate UTA a avut numai de pierdut in ambele situatii.”

      Corect ! (chiar daca trebuie sa admitem ca au facut si bine pentru club)

      E o prostie romaneasca sa intri in parti pris-uri datorita unor atacuri si al unui razboi in declaratii ale unora care doar isi apara interesul lor si care nu ajuta cu nimic la rezolvarea situatiei actuale, ba mai mult, face rau clubului, e doar „paine si circ”.

      5
      1
  14. Legat de Apostu, el cere, de vina e cine ii da!

    Probabil ca se facea un 50-50 cu ala care da, dar asta e doar o supozitie, unii ii vor spune certitudine, altii calomnie.

    Daca ala care cica da banutu (dupa cum stim, nu de la el), stia ca nu are de unde sa dea, trebuie sa ceara chestii mai ieftine.

    Acum prins ca nu mai are de unde sa scoata cascavalul, se rostogolesc doar niste datorii, iar daca nu se iau masuri urgente, roata datoriilor va strivi societatea. De aici strategia Asumatului, aducerea Strambului si politica actuala. Ce va iesi, vom vedea, dar viitorul nu prea suna roz, mai degraba negru.

    Rednic stia prea bine in ce intra, doar ca in stilul caracteristic, si-a supra-estimat flerul si capacitatile. Selectia unor „Jasoni”, destui de multi as zice, arata clar ca nu le prea mai are.

    Partea cu stransul curelei trebuia sa vina de vara trecuta. In schimb Asumatul a decis sa mearga all-in cu jucatori scumpi, doara doara va prinde play-off-ul. Ma mir ca a mers pe strategia asta, pentru ca s-a mai fript odata cu ea, dupa ratarea celui de-al doilea baraj.

    Credeam ca a invatat ceva de atunci, dar ca o ia pas cu pas, coerent, dar tot cu capul inainte s-a dus.

    Cum e, cum nu e, ii mai trecem un 3 in catalog, domnului Asumat.

    7
    3
  15. Văd că mulți îl critica și pe Apostu și pe Balint pentru transferurile făcute. Dar acest club e sat fără câini? Transferurile astea sunt făcute fără acordul conducerii? Te-ai fript o data, deschizi ochii și nu mai greșești a doua oară. Nu e plin de specialiști în conducere, in frunte cu domnul Meszar?
    Răutăcioșii ar spune că de fapt e operațiunea Alba Lux!

    6
    1
  16. O sa vorbiți cât de curând singuri….. Nimeni nu face munca gratis…. Ptr mine UTA rămâne în suflet de pe vremea lui Domide, voi nu aveți decât cu apucăturile de mitici sa va dați cu părerea….. Eu unul refuz sa mai am dialog cu savanții de renume cară se pricep la toate….. Apropo de ce nu băgați voi bani dacă iubiți UTA???…. Poate sunteți și antrenori și impresari și poate lucrați gratis. ???

    7
    4
    1. Eu unul nu am absolut nimic cu Apostu.

      Omul a venit cu o lista cu jucatori, din care antrenorul a ales ce a vrut sau ce i s-a parut ca are nevoie, iar cineva a dat OK-ul pentru contract. E proverbul ala idiot, ca nu e prost cine cere, e prost ala care da.

      Acel cineva, putea sa impuna o politica clara, coerenta, in sensul ca: nenea antrenor, poti aduce pe cine vrei daca indeplineste urmatoare conditii: varsta sub X ani, salariu sub Y mii euro, contracte cu clauzele Z, W, K.

      Tot ce vreau sa vad la UTA, e o strategie coerenta si sustenabila pe termen mediu si lung.

      Momentan e taman opusul, datoriile cresc. Daca nici dupa sezonul asta nu se vede o echilibrare finaciara, inseamna ca is multi robineti si multe garnituri care scapa.

      6
      1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button