Pariuri sportive, gaming și casino

BILETUL ZILEI ar putea fi mai verde dacă respecți aceste indicații







Biletul zilei este o provocare pe care amatorii de pariuri sportive din România o adoră. Fiecare jucător are propriul său ritual, după care se ghidează atunci când își face biletul și nu de puține ori se întâmplă ca o ofertă, cum ar fi Winner bonus de bun venit, să reprezinte o rampă de lansare pentru o nouă serie de teste. Deși nu există nici o formulă magică în acest sens, mai jos vom enumera câteva dintre lucrurile pe care le împărtășesc pariorii de top.


Specializează-te pe puține competiții


Cei care au deloc succes la pariuri nu împărtășesc un principiu drag românului, conform căruia trebuie să știi câte puțin din toate. Dimpotrivă! Ei sunt specializați într-un număr foarte mic de competiții – maxim trei – pe care le urmăresc în detaliu. Ce meciuri nu reușesc să vadă live le urmăresc înregistrate. Astfel, ei știu pe de rost particularitățile fiecărei echipe și care este importanța fiecărui jucător.

Este indicat să urmezi acest exemplu. În plus, trebuie să ai o listă cu site-uri și emisiuni din care poți afla știrile la zi despre formațiile implicate în meciurile pe care vrei să pariezi.

Analizează bine meciurile



Pariurile sportive se deosebesc de alte jocuri de noroc prin faptul că jucătorul poate să reducă procentul în care contează șansa/neșansa în deciderea biletului. Cu cât meciul este analizat mai bine, cu atât rolul jucat de hazard este mai mic. Ce înseamnă să analizezi bine un eveniment sportiv? Nu există o variantă unică, fiecare construindu-și modelul de analiză în mod diferit. Important este să ții cont de toți factorii care pot influența ce se poate întâmpla în meci, de la statistică la starea terenului.

Joacă acoperit

Un pariu care nu este pierdut, pe cotă mai mică, este oricând mai bun decât unul „roșu”, pe cotă 10.000. Acesta este principiul după care îți recomandăm să te ghidezi atunci când alegi selecțiile pentru biletul zilei. Altfel spus, optează întotdeauna pentru linii asiatice în loc de soliști. Chiar dacă ești de părere că o echipă va câștiga, pariază pe „0 handicap asiatic”, sau pe „Draw No Bet”. Chiar dacă crezi că se vor înscrie minim trei goluri, mergi pe „peste 2 goluri total asiatic”. Și șansa dublă este de folosit, atunci când cota nu e prea mică.

 

Evită eșecurile la limită

În cazul biletelor cu mai multe selecții, pericolul de a fi „scos” de un singur meci este mare. De aceea, te sfătuim să recurgi la câteva metode clasice de a evita eșecurile la limită. O primă variantă este să joci bilete în sistem. Dacă ai 5 pronosticuri pe bilet, poți alege un sistem 4 din 5, adică oricare 4 selecții trebuie să iasă pentru a nu pierde miza. O altă opțiune este să beneficiezi de diverse oferte ale agențiilor online, care „te iartă” dacă ai doar un pronostic greșit.

Inspiră-te din sugestiile specialiștilor

Găsirea selecțiilor potrivite este principala provocare atunci când pariezi constant. Zi de zi sunt sute de evenimente sportive dintre care trebuie să alegi ce merită să analizezi. Pentru a restrânge aria de căutare, te poți inspira din sugestiile de pariere făcute de tipsteri, dar nu e bine să pui ponturile lor direct pe bilet, fără să verifici dacă au judecat corect. 

Un ultim sfat este să joci la agențiile de pariuri online, ca să nu plătești taxe suplimentare și alege de fiecare dată operatorii care oferă cele mai bune cote, așa cum fac jucătorii iscusiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button