UTA Arad

UTA începe seria meciurilor de la Oradea vineri seara, împotriva Rapidului!





Deși nu a bătut Voluntariul acasă, situația în clasament a UTA-ei nu s-a agravat mai mult, fiindcă echipele din zona ei, exceptând-o pe Oțelul, au remizat sau au pierdut. Asta nu înseamnă că arădenii își mai permit să piardă puncte, doar că finalul anului se anunță unul foarte complicat pentru ei.

După deplasarea de sâmbătă (ora 14), de pe „Ilie Oană”, cu Petrolul și pauza cauzată de meciurile echipelor naționale, trupa lui Mircea Rednic își începe „exilul” la Oradea. Gazonul se schimbă pe „Francisc Neuman”, astfel că cel puțin 6 partide considerate acasă se vor disputa pe arena „Iuliu Bodola” din orașul de pe Crișul Repede.

Prima dintre acestea a și fost programată de LPF și televiziuni și se va disputa vineri, 20 octombrie, de la ora 21. E vorba chiar de derby-ul de tradiție cu Rapidul, formație ce luptă pentru podium în SuperLigă, cu care Mircea Rednic are o relație specială prin prisma faptului că a fost jucător și antrenor în Giulești.

Clubul UTA urmează să dea un comunicat prin care își va anunța abonații sau pe cei care-și vor achiziționa bilete pentru partida cu Rapidul privind detaliile deplasării organizate la Oradea.

Programul complet al etapei 13:

Vineri, 20 octombrie

Ora 21:00 UTA – Rapid

Sâmbătă, 21 octombrie

Ora 17:00 AFC Hermannstadt – Dinamo

Ora 21:45 Farul Constanța – Universitatea Cluj

Duminică, 22 octombrie

Ora 15:30 Politehnica Iași – FC U Craiova

Ora 18:00 Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești

Ora 21:00 FCSB – FC Voluntari

Luni, 23 octombrie

Ora 18:00 Sepsi OSK – FC Botoșani

Ora 21:00 CFR Cluj – Oțelul Galați

5 comentarii

  1. Printre detalii sa fie specificat si unde va fi parcarea pazita de jandarmerie. Nu am chef sa mi gasesc cauciucurile taiate de rapidisti bonus ca am facut 120 km sa vad UTA.

    14
    1
    1. Cu scuzele de rigoare…Am fost de nenumarate ori la Timisoara,la Poli,cu masina proprie,am fost cam peste tot unde exista rivalitate sau ura fata de UTA si am cautat sa nu fiu izolat,parcat anapoda,ostentativ sau pe unde apucam..Am prins si meciuri,unde recunosc,oricum se prescrie,ca am demontat numerele de la masina…Nu prea cred ca mai este cazul…dar cu nebunii nu te pui!
      Sper sa nu fie probleme si sa fim foarte multi!

      8
      0
      1. Meciul este considerat in deplasare pentru rapidisti si e treaba jandarmeriei sa-i preia pe cei 10-15 veniti din Bucuresti, insa nebuni sunt peste tot. In Arad nu mi e teama sa mi las masina langa stadion, dar la Oradea nu mai e la fel, nu? Arunci ar trebui sa existe o parcare pazita. Sunt sigur ca jandarmeria se va ocupa de asta daca i se va SOLICITA. Acum nu o sa ma pun sa iau placutele jos:)

        3
        0
      2. Garantat va fi asa…si la Timisoara,meci considerat cu risc maxim,parcarea a fost pazita mereu,atat la autoturisme,cat si la autocare..
        Adevarul este ca si acum,atunci cand merg la Timisoara,dau jos insemnele UTA de pe masina…Suficient un singur descreierat prin oras…
        Vor fi rapidisti multi la Oradea…si ei cam merg in numar mare in deplasari si au dreptul la 5% din locurile disponibile pe Iuliu Bodola

        3
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button