Cluburi polivalente

CS Universitatea Arad preia „halterele” clubului AMEFA: „Încercăm să ajutăm cât mai multe sporturi”





Din acest an, Clubul Universitatea Arad înființează noi secții sau mai precis începe o colaborare cu clubul AMEFA privindu-i pe halterofili. Anunțul a fost făcut de Ovidiu Șerban, managerul grupării studențești, care mai susține că în viitor va încerca să se implice și în sprijinirea poloiștilor de la clubul condus de Gheorghe Biriș și Adrian Mateaș.

Secția de haltere de la AMEFA aducea an de an cele mai multe medalii în cadrul clubului arădean, iar de acum sportivii vor puncta pentru Universitatea. A fost o decizie cu care inclusiv Ramona Lile, rectorul UAV Arad, a fost de acord. „Împreună cu doamna rector am stat și ne-am gândit unde mai putem interveni la nivel de sport arădean și putem ajuta. Și ne-am oprit la AMEFA, în special la secția de haltere, deși pe viitor vom încerca să ne implicăm și la polo. Deocamdată, am avut primele discuții cu domnii Gheorghe Biriș și Adi Mateaș și o să încercăm o colaborare foarte strânsă în prima fază pe haltere. Ne-ar face mare plăcere să intervenim și la alte sporturi, să încercăm să ajutăm cât mai multe dintre ele, dar, din păcate, nu prea avem de unde”, a spus Ovidiu Șerban.

Ultimul rezultat marcant al secției de haltere de la AMEFA a fost obținut de Darius Enea, care a ieșit triplu campion național de juniori I (U20), la categoria 67 de kilograme. Arădeanul a urcat pe prima treaptă a podiumului cu un total de 226 de kilograme, 100 de kilograme, la smuls și 126 de kilogram, la aruncat. Naționalele de juniori I s-au desfășurat la Ovidiu, în județul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button