UTA Arad

Kenyanul Omondi e atacantul pe care Rednic îl așteaptă la UTA, ultima oară a evoluat în Thailanda! + VIDEO







La finalul partidei cu FC Voluntari, Mircea Rednic susținea că UTA a bătut palma cu încă un atacant pe care îl așteaptă la Arad în momentul în care se rezolvă formalitățile cu viza și permisul de muncă. Din informațiile noastre, fotbalistul de care vorbește antrenorul „Bătrânei Doamne” este kenyanul Eric Johana Omondi (29 de ani), cotat la 350 de mii de euro pe transfermarkt.


Omondi e născut la Nairobi și poate juca vârf sau „aripă” în ambele benzi. A debutat în țara natală, la Mathare United, unde a jucat timp de două sezoane, după care s-a transferat în Suedia. Mai întâi, a evoluat pentru Vasalunds IF, în liga a treia, iar apoi s-a transferat la Brommapojkarna, în prima divizie. A jucat în elită doar un sezon, însă a rămas și în Liga a II-a la Brommapojkarna. În 2020 a trecut la Jonkopings, tot în divizia secundă suedeză, unde a evoluat timp de doi ani. În 2022, după o scurtă experiență în liga a doua din Belgia, la Waasland-Beveren, s-a transferat în Thailanda, la Muangthong United, echipă de care s-a despărțit în această vară.


A impresionat mai ales în Liga a II-a din Suedia, unde a marcat 18 goluri și a oferit cinci assist-uri în 69 de partide, dar și sezonul petrecut în Thailanda a fost productiv, cu 9 goluri și trei pase decisive în 23 de partide.

La naționala Kenyei, Omondi a marcat de patru ori în 36 de selecții, ultimele sale prezențe fiind acum doi ani. A participat la turneul final al Cupei Africii pe Națiuni din 2019, unde a jucat în două partide, oferind un assist în succesul cu 3-2 împotriva Tanzaniei. A jucat la reprezentativa țării sale și alături de Victor Wanyama, fotbalist trecut prin Premier League, unde a evoluat pentru Southampton și Tottenham.

Video cu câteva dintre realizările lui Omondi



8 comentarii

  1. La UTA oricine e binevenit.Tot mapamondul ne caută .Și în campionatul Groenlandei este un atacant polivalent in Liga a 3-a a eschimoșilor.Ar fi binevenit la UTA.

    12
    14
    1. Ce demonstrase-ra Otele, Postolachi, Abeid, Roger până să vină la UTA? Dar Malele, Birligea, Rahmani de la Rapid venit din Kosovo, Compagno ajuns în Romania din campionatul din San Marino.

      22
      5
      1. Totusi, cei enumerati de tine erau mult mai tineri.

        Amicul asta are deja 29 de ani, varsta la care esti deja „consacrat”. Sa-l vedem in teren si ne lamurim repede.

        Sa speram ca al treilea e cu noroc.

        16
        1
      2. Eu îl văd un jucător inteligent care se poziționează foarte bine , speculează foarte bine spatiiile libere și are și suturi bune simțind foarte bine poarta adversa ! Sper sa se adapteze cit mai repede cu noii colegi ! Nu este rău jucătorul chiar îmi place parca are tehnica lu Postolachi , nu se grăbește la finalizare ci speculează înainte sa șuteze ! Sper sa nu aibe obiceiurile lui Posto ,, păpușa barbi ,, sa-și facă freza tot la 10-15 minute !

        10
        9
  2. Nici nu mai sti ce sa mai spui, speram sa fie cea ce se vede in video ca neam cam saturat de jucatori care fac figuratie care mimeaza fotbalul si care nu au fata de UTA ARAD.Pacat ca UTA nu poate fi libera,totusi pana la urma va veni si ziua acea, cand UTA va fi cea ce trebuie, faceti un exercitiu de imaginatie cu cei 4 investitori respectiv Ilie Dumitrescu presedinte, eu cred ca acum eram in primele 6 , vedem cu totii unde sunt miticii de la rapid iar noi ne batem an de an la retrogradare. Ma tot gandesc ce adeclarat d-l Rednic si ce meci a vazut dansul cu voluntari ca UTA a jucat bine, pai cum sa fi jucat BINE daca in 100 minute au dat 1 sut pe poarta daca dadeai 10 suturi pe poarta si marcai macar 1,2 goluri il mai credea toata lumea.VA fi foarte greu si nu stiu cand UTA va deveni omogena si eficienta sa putem si noi sa facem diferenta, deoarece la ora aceasta nu meritam mai mult.HAIDE UTA ARAD.

    1
    4
  3. 18 goluri in 69 de meciuri in liga a 2-a suedeza. Mare jucator.. Bai nene, voi sunteti nebuni la cap? Pai mai bine duci 3 jucatori gen Leidsman, Vucenovici si asta pe 7 mii fiecare decat sa-i dai unuia bun 15 mii? Pai hai sa facem un calcul simplu 7×3=21 si 1×15=15. 21-15=6. 6 mii de euro am fi salvat daca in loc sa aducem amatori din-astia care doreau sa se lase de fotbal si sa se faca fizioterapeuti il tineam pe Postolachi care macar de voie de nevoie mai dadea un gol. Leidsman se impiedica in minge cand e cu fata in poarta, Cooper e 1 la 1 cu portarul si se intoarce sa faca piruete printre adversari. Ce dracu de jucatori is astia?

    Eu nu inteleg, politica salariala in sus, politica salariala in jos dar aducem 10 jucatori din care 9 nu sunt buni si ii platim in continuare bine mersi in loc sa aducem 5 buni care sa joace bine chiar daca au salarii mai mari. Mai bine ii tinem pe toti slabii pamantului pe bani mai putini? Daca facem un calcul cred ca anul asta platim si mai mult la salarii decat anul trecut. Diferenta e ca avem mai multi jucatori care sunt mult mai slabi.

    2
    4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button