UTA Arad

UTA testează un tânăr mijlocaș crescut de Fiorentina, Poli Iași și CFR Cluj au mai fost interesate de serviciile sale!







Până la sosirea atacantului cu care Mircea Rednic susține că s-a înțeles, dar în cazul căruia obținerea vizei și a dreptului de muncă nu e un lucru de pe azi pe mâine, UTA testează un mijlocaș ofensiv de 20 de ani crescut de Fiorentina.


Este vorba despre Andrei David, fotbalist romând născut în Italia, la Asiago, o comună din regiunea Veneto. Acesta a trecut pe la toate grupele de vârstă ale Academiei Fiorentinei, între anii 2013 şi 2022, inclusiv la Primavera, cu care a și câștigat Cupa în sezonul 2021-2022. În stagiunea precedentă și-a început cariera la nivel de seniori, fiind achiziționat de Piacenza. Emilianii l-au împrumutat în Serie D, la Aglianese unde a jucat doar  patru partide.


Liber de contract din această vară, Andrei David a fost în probe la Politehnica Iași. În septembrie au existat zvonuri privind un transfer la CFR Cluj, care nu s-au concretizat, iar acum Mircea Rednic încearcă să convingă de potențialul său.

David are și o selecție la naționala U16 a României, dar în SuperLigă nu ar fi eligilbil ca și fotbalist Under, din moment ce nu a fost crescut de un club din țară și nici nu are cel puțin trei sezoane jucate aici.



3 comentarii

  1. L-as lua, nici nu as mai sta pe ganduri. Tinerii mijlocasi de calitate, cu scoala unui fotbal bun sunt greu de gasit. Chiar si la alte echipe din Romania, nu doar la UTA. Are timp sa creasca cu UTA.

    7
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button