UTA Arad

Nici Apreutese nu a scăpat de „tirul” lui Rednic: „Păi, bă, dacă eu sunt milionar, vin și cumpăr clubul”







Mircea Rednic a fost pus pe harță la conferința de presă ce precedat partida cu Petrolul. Le-a transmis suporterilor contestatari că nu merită criticile lor, dar și că nu va pleca la UTA până ce nu pune echipa pe roate, dar l-a și atacat, de această dată la „baionetă”, pe Bogdan Apostu, impresarul cu care a arădenii au lucrat cel mai mult în ultimii patru ani.


Dar, pe lista neagră a antrenorului UTA-ei a ajuns și Simion Apreutese, potentul om de afaceri arădean care a negociat, conform presei din București și preluarea echipelor Dinamo și FCSB și a fost sponsor la CSA Steaua. Apreutese, împreună cu Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, a format grupul Next Gen care a făcut o ofertă pentru preluarea UTA-ei, care nu s-a mai concretizat odată cu comunicatul dat Alexandru Meszar în iunie 2022.


În aceeași „speță” tehnicianul de 61 de ani l-a adus în discuție și pe Ladislau Boloni, cel care ar fi fost contactat de grupul Next Gen pentru a o antrena pe UTA dacă clubul și-ar fi schimbat conducerea. „Aud că Loți Boloni venea la Arad. Păi, Federația nu l-a lămurit să vină la un proiect la echipa națională, și-l convingea nu știu cine să vină la Arad. Nu mai agitați lumea, vedeți-vă de treabă și cu milionarii ăia. Păi, bă, dacă eu sunt milionar, vin și cumpăr clubul. Dacă vreau să cumpăr UTA, mâine o cumpăr, nu cu povești, că vin, iau, dar stai să văd, să închiriez, să împrumut. Nu, tată, dacă ești milionar, te dai milionar hai, nu-ți face imagine. Hai și ia clubul, am înțeles că domnul Meszar e dispus să vândă. Veniți cu ofertă, nu cu povești. Mergeți pe la șapte cluburi și tot aici ajungeți”, au fost cuvintele lui Rednic, care au primit o replică de la Apreutese

Și tot „principalul” arădenilor a fost deranjat de reacția presei la o poză în care apărea alături de europarlamentarul Gheorghe Falcă și Iustin Cionca, președintele CJA. „Am fost invitat la ziua președintelui, apoi am văzut că sunt alături de mafie. Mă copii, eu am o situație financiară bună, foarte bună, nu am nicio treabă cu politicul vostru, eu am venit să antrenez. O fac din plăcere. Unde am făcut infarct, în restaurant, în sufragerie, făcând sex, unde am făcut? Aici la UTA am făcut infarct. Și eu sufăr, pun suflet, de aceea am venit și am rămas, nu vă lăsați influențați de alții. Nu plec, o fac când lucrurile încep să meargă”, a adăugat fostul fundaș al naționalei.



10 comentarii

  1. Era îndeajuns pt Rednic să citească comunicatul refuzului lui Meszar și se lamurea înainte sa spună bazaconii.
    Comunicatul lui Meszar nu spune nimic de vreun impediment financiar scrie doar ca s-ar fi creat animozități în club.

    15
    19
    1. Meszar a jucat cartea diplomatiei si avea dreptul asta. In schimb Apreutesei joaca orice, dar nimic concret pentru UTA. Concret inseamna o intentie transparenta cu date si sume exacte. A spus-o si patronul Sucu, ca orice om de afaceri care doreste sa cumpere o echipa, o cumpara. Apreutesei in schimb, si-a cumparat ce a dorit, popularitatea! In dauna echipei

      29
      18
      1. A cumparat popularitate daca suntem noi fraieri si punem botul. ca in rest nu a impresionat cu nimic. Dar cu nimic. Vrajeala ieftina.

        8
        0
  2. Mister Rednic , te asigur că adevărații suporteri vor numai binele echipei , iar despre ceilalți , sa spun că după atâția pseudo antrenori care s-au perindat pe bancă ca în parc la odihnă , e greu să înțeleagă ce înseamnă un antrenor cu personalitatea și c. v . tău. Fii sigur de susținere și sprijin în continuare .

    32
    4
  3. Eu dacă doresc să cumpăr ceva licitez și o cumpăr. Propun o sumă. Dacă sunt refuzat, plusez la sumă .Plusez și iar plusez. Până cînd proprieterul nu mai rezistă tentației.
    Dle Apreutesei sunteți un serios potent om de afaceri, până la ce sumă ați ajuns ?

    5
    2
  4. DACĂ AR AVEA BANI APREUTESEI, DUCEA 2…3 JUCATORI ȘI ÎI PLĂTEA EL DIRECT, PE CARD…., NU TE TOT DAI MILIONAR ȘI NU AJUTI DELOC UTA!!!….SPUI CA IUBESTI UTA, DAR AI VRUT SA IEI SI DINAMO..SI STEAUA….ORI EȘTI UTIST!!! PÂNĂ LA CAPĂT..ORI RĂMÂI IN CAPITALĂ!!!

    4
    1
    1. Cu siguranta are bani! Dar fotbalul este un bussines neprofitabil in Romania, exceptia fcsb nu e o reteta de succes si pt. alti patroni.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button