UTA Arad

Pârvu: „Mă bucur că Lukas Zima a făcut din nou un meci mare și ne-a salvat, per total consider că este un rezultat echitabil”




Petrolul și UTA au remizat (0-0) la Ploiești și-și prelungesc la șase, respectiv cinci seria partidelor fără victorie în SuperLigă. Arădenii au avut ocazii mai multe și mai clare în 11 contra 11, pentru ca, după eliminarea eronată a lui Cooper, din minutul 77, ploieștenii să pună ceva presiune și să aibă două ocazii mari în prelungiri, prin Răducan și Jefferson.


După meci Florin Pârvu a adus în discuție și faza la care echipei sale, mai precis lui Musi, i-a fost anulat un gol pe motiv de offside. Asistentul ridicase din start steagul, iar VAR-ul doar a confirmat decizia tușierului. „Un joc foarte dificil, am plecat cu dorința de a câștiga. Veneam după o serie de meciuri în care nu reușisem să câștigăm, ne-am dorit foarte mult să spargem gheața în fața suporterilor noștri și să obținem cele trei puncte. Din păcate, nu am reușit și sunt supărat. O primă repriză în care am reușit să marcăm, dar, din nou, VAR-ul ne anulează golul, ca și la Iași. Dar, a fost și o repriză în care cred că cei de la UTA au avut ocaziile mai mari, au scăpat pe niște tranziții și mă bucur că Lukas Zima a făcut din nou un meci mare și ne-a salvat. În repriza a doua am reușit să echilibrăm, totuși, ei venind cu câteva ocazii, dar și noi pot spune că după eliminarea lui Cooper am forțat atacul. Am urcat liniile și eu zic că am avut câteva situații de gol. Ne-am fi dorit victoria pentru ca zilele din pauza competițională să fie mai liniștite, ca să putem lucra. Nu s-a întâmplat, dar per total consider că este un rezultat echitabil”, susține antrenorul „lupilor”.

Pârvu a încercat să-și facă și un soi de mea culpa după remiza cu UTA, dar invocă și absența unor jucători. „Când echipa nu câștigă, antrenorul este cel care trebuie să iasă în față. Normal că îmi reproșez unele lucruri, dar avem și niște probleme de lot. Nu aș vrea să găsesc scuze, că Vali (n.a. Țicu) este în afara lotului, Petrovic are probleme medicale și ne trebuie acolo în față mai multă forță. Pe Omrani încă îl așteptăm, nu este gata, mai are de îmbunătățit la nivelul condiției fizice și sper ca după perioada asta de pauză competițională să-l vedem, pentru că avem mare nevoie de soluții în față”, a mai punctat „principalul” prahovenilor.

În etapa cu numărul 13 a SuperLigii, Petrolul are parte de o deplasare de risc maxim, pe „Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova.

Un comentariu

  1. Majoritatea antrenorilor ar fi buni politicieni, stiu sa porneasca dintr-un adevar ca apoi sa sugereze altceva decat adevarul. Cand este offside masurat cu liniile la VAR, este offside, nimic altceva, insa pentru antrenorul Petrolului e „…noi am reusit sa marcam, dar, din nou, VAR-ul ne anuleaza golul, ca si la Iasi.”

    4
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button