UTA Arad

Rednic, după un nou meci trăit la intensitate maximă: „Dacă Dumnezeu vrea să mor aici, o să mor aici, la UTA. Proiectul începe ușor-ușor să meargă”




De când a revenit pe banca UTA-ei după infarctul suferit în prima repriză a meciului cu FCSB, Mircea Rednic a trăit trei meciuri la intensitate maximă, pe muchie de cuțit. La Botoșani, echipa sa a egalat la ultima fază, cu Voluntariul acasă, Fabry a ratat o ocazie în cel de-al 5-lea minut de prelungire, iar astăzi, la Ploiești, Micovschi și mai ales Cooper au ratat din poziții de singur cu portarul, italianul chiar cu poarta goală.


Întrebat de jurnaliștii ploieșteni dacă familia sa nu-l poate convinge să renunțe la antrenorat după infarctul suferit și meciuri de genul celuia de azi, în care elevii săi au ratat din toate pozițiile și la final au riscat să piardă, Mircea Rednic a spus: „Nu au ce să facă cei din familia mea, dacă Dumnezeu vrea să mor aici, o să mor aici, la UTA. Ce să fac, să stau acasă, să număr coconetele? Mă controlez, am destulă experiență. Colesterolul acum e foarte bine, analizele sunt bune, EKG-ul e bun, dacă vin și rezultatele atunci chiar mă liniștesc. Pulsul tot crește, e normal. Și la noi ca, ca și la Petrolul, e o echipă de tradiție, cu suporteri, cu ambiții, când lucrurile nu merg bine, antrenorul e de vină. Cu toate că, astăzi cred că le-am demonstrat că proiectul acesta începe ușor-ușor să meargă. Din moment ce pleacă 20 de jucători și vin 20 de jucători e normal să ai nevoie de timp. E o reconstrucție a unei echipe. Mai completăm, săptămâna asta, am fost mulțumit că am avut 24 de jucători”.

Mircea Rednic a fost operat la inimă la finalul lunii august de cardiologii arădeni Cristian Dină și Simona Mercea. Antrenorul UTA-ei s-a ales de atunci cu trei stenturi.

7 comentarii

  1. Un Petrolul, aparent, fără forma și conținut. În realitate deranjați evident de jocul,, coltzuros ” al oaspeților. O coagulare evidenta la UTA. Responsabilități individuale mai bine gestionate. Echipa ca puncte nu e departe de multe echipe cu pretenții. Important, e menținerea unei atitudini ascendente. Nu aruncam cu ceva cuvinte mari ca stil de joc sau chiar identitate, într-o perioada de căutări. Gol sau goluri, nu apar pe scheme simple sau eforturile unui singur om. Trebuie căutată formula echilibrata cu doi oameni la atac cum obișnuiesc cei din primele locuri. Deocamdată merge și meciul egal, indiferent unde, cu granzii. Nu coborât mai jos. Sănătatea antrenorului la o revenire pe un loc 8, eventual, ar trebui sa aibe prioritate. Numit un antrenor, chiar la recomandarea lui. La fotbal se găsește mereu cineva să-ți ridice tensiunea.

    18
    4
  2. Domnule Meszar, UTA nu este Atletico, unde parintii platesc echipamentul, transportul si masa elevilor de la Atletico Arad iar foloasele le aveti Dvs.UTA in ligile inferioare, sub comanda Dvs.a functionat , dar fiecare om , inclusiv Dvs.Dle Meszar ajungeti sa evoluati pana la nivelul de incompetenta.Asta este Liga 1.Toate rezultatele echipei UTA ,de la infiintare pana in prezent au fost influentate pozitiv de catre jucatorii de etnie maghiara , ca a Dvs.In anii 1945-1947, au fost jucatori ca Al.Marky,Gyula Lorant,Ad.Pall,Al.Meszaros,Ad.Kovacs,Ioan Reinhardt, Ladislau Banyhadi, Matyas Toth, Zoltan Farmaty, Ion Stibinger,Vass,Francisc Kiss,Gavril Sucs,Iosif Kapas, Gabor Szerfeszo,Gh.Vaczi, Gavril Biro,Jeno Pozsony, Ladislau Broszowsky, Attila Kunn II, Kukla, etc.Cu acestia am facut performante pe banii Baronului Fr.Neumann, si mai apoi pe banii Uzinei Textile UTA, conduse de directori ca Babau si altii.Treziti-va Dl Meszar, si promovati jucatori bine platiti din Romania ,Ungaria ,Serbia, si din tarile din jur., nu aduceti toti refugiatii de pe mapamond.Poate faceti o selectie cu cei care umple Aradul astazi, Nepalezi, Sry-lankezi, Pakistanezi, Bangladesheni, etc.
    P.S.Sa ma ierte Domide, Axente, Sima, Tarlea, Chivu, Metscas,Vidac,Iorgulescu, Giurgiu , Tisza, Leac,etc si restul pt. ca nu i-am amintit

    8
    2
  3. Sa mai lasam Dra-cu chestia cu Apostu.In primul an dupa promovare, pe timp de pandemie UTA a terminat pe locul 8.Al doilea an dupa schimbarea lui Balint , in Februarie, Badea ( fara nici o pretentie la aduceri de jucatori, plus l-a promovat pe Rares Pop si pe Mercioiu in prima echipa , a terminat pe loc rezonabil, loc 11, si a plecat ).Apoi a venit Poenaru ca salvatore de-l Patria, ca ajungem in Play-off, cu Cascini si altii bine platiti si am ajuns unde am ajuns ca sa-l reangajam pe Balint.Rezultat zero.A venit Rednic in Aprilie a.c.,ne-a salvat cu materialul clientului (adica cu Roger, Ubbink,Otele, Vukcevic, Postolachi,Batha,Chindris,etc.).Apoi a venit Marele strateg, Meszar Sanny, sa-i spuna ca nu mai este buget de platit jucatori si sa faca Rednic in asa fel incat cu bani putini sa faca echipa cu jucatori din campionate regionale de unde vin si cu retrogradati in diviziile inferioare de pe unde au jucat.Despre Milosevici inca nu stim daca a reziliat contractul cu UTA.

    5
    4
  4. Ne-a dat o palma! „Proiectul incepe sa meargă!” Adică, Nu mai strigati contra …. aiurea! Toată lumea vrea ca proiectul să meragă! Chiar și cu …. dl. Meszar la conducere! Și nimeni nu ar protesta dacă nu ar exista impresia că rezultatele pozitive, exclusiv din deplasare, sunt niște întâmplări, norocul portarului! Sau dacă jucătorii noștrii ar respinge primii centrările din cornere! Se știe că acasă e mai greu să joci! De asta ești apostrofat dl.A1….că echipa nu are nici o idee de joc! Că pare că unii jucători nu se implică, nu pun osul! Știm că nu mai există acei jucători care din propria inițiativă rămân după antrenament să exerseze lovituri libere, 11 m, alunecările, săriturile la cap, voleul, foarfeca! Atunci alege dumneata pe cei care trebuie să facă asta și ordonă-le să rămână peste program, să exerseze în plus! Nu cred că jucătorii sunt plătiți pt 2 ore de antrenament + jocul oficial! Zici că băieții nu o bagă în ațe! Atunci lucrează cu ei! Poate au uitat ce și cum! Ai secunzi, ai staff…. nu trebuie să stai dumneata cu ei! Aaaa …sunt profeșioniști!? Sincer! Nu se vede!

    5
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button