UTA Arad

Rednic: „Am fi meritat să câștigăm astăzi, Cooper o să stea la rând, pentru că i-am dat șanse meci de meci! Avem un portar foarte bun”




UTA a fost echipa mai bună la Ploiești, cu Petrolul, dar asta nu-i ține de cald, din moment ce s-a ales coar cu un punct, după al doilea 0-0 în SuperLigă. Arădenii au avut trei ocazii mari cât roata carului, dar Cooper, în două rânduri și Micovschi l-au grațiat pe Zima. Italianul Godberg Cooper a mai avut o ratare mare, dar s-ar fi ridicat offside dacă ar fi marcat.


Ploieștenii au avut ocaziile lor în special pe final, când „roș-albii” erau în zece oameni, pentru că arbitrul Cătălin Popa l-a eliminat aiurea pe Cooper pentru un al doilea „galben” ce nu-l merita. VAR-ul nu intervine în astfel de faze și UTA a terminat în corzi meciul, iar Iacob a fost din nou erou cu o intervenție decisivă. „Cred că am făcut o partidă bună, am avut inițiativă, am avut ocazii clare, trei sau patru situații singuri în fața porții. Două în prima repriză și încă două Cooper în repriza a doua. Cred că am fi meritat să câștigăm astăzi. Cu un punct niciodată nu poți să fii mulțumit, dar au fost multe lucruri bune, ținând cont și de situația care s-a creat, adică ce a fost după meciul cu Voluntari. Am terminat cu trei jucători sub 21 de ani, toți trei convocați la echipa națională, e un lucru pozitiv”, a susținut Mircea Rednic la finalul partidei.

Față de alte ocazii când a revăzut reluări chiar în timpul meciului sau imediat după ultimul fluier, Rednic nu știa că Godberg Cooper nu l-a atins pe Hanca la faza după care a fost eliminat. „ A venit eroarea lui Cooper, pe care eu nu pot să o accept, mai ales când știi că ai galben. Un fault aiurea la mijlocul terenului și noi am avut de suferit. E vorba de experiență, de minte, nu ai voie să faci…S-a certat cu toată lumea, a lovit pe toată lumea, zici că a căutat… O să stea la rând, a avut șansă, i-am dat șanse meci de meci, o să stea la rând, pentru că eu răspund și lumea pe mine mă judecă. Petrolul a împins jocul, cu mingi lungi, cu centrări din lateral, și-au creat și două situații, norocul nostru că, pentru moment, echipa asta are un portar foarte bun, care este tot timpul la datorie”, a adăugat „principalul” UTA-ei.

După ce Cooper a fost eliminat, practic UTA a rămas fără atacanți de meserie, iar de pe bancă a venit tânărul Stanciu, care e mijlocaș de bandă. „Nu pot să stau într-un singur atacant, astăzi a lipsit Vucenovic, care s-a accidentat acum două zile. Sunt supărat acum pe Cooper, asta e clar. Cred că dacă mai aveam o rezervă, o altă soluţie şi rămâneam 11 contra 11, cred că putea să fie alt rezultat. Dar trebuie să fiu și corect și să mă mulțumesc cu un punct, chiar dacă nu sunt mulțumit”, a mai afirmat Rednic.

Etapa viitoare, peste două săptămâni, UTA o va găzdui pe Rapid la Oradea, fiindcă la Arad se schimbă gazonul. „Îmi pare rău că nu îi putem aștepta pe cei de la Rapid la Arad, ci la Oradea. Trupa noastră de șoc s-a dus acolo și încearcă să ne creeze condiții foarte bune, sunt sigur că stadionul va fi plin, suporterii noștri adevărați vor veni lângă echipă. Ultimul lor campionat (n. a. al Rapidului) s-a câștigat cu mine și sunt niște sentimente acolo, chiar am avut o perioadă bună. Și ca jucător am câștigat campionatul, iar ultimul titlu s-a luat cu mine ca antrenor. Au o echipă foarte bună, condiții bune, buget mare, acum au și un conducător care știe ce înseamnă performanța și devine o echipă care se poate bate pentru campionat anul acesta”, a încheiat Rednic.

3 comentarii

  1. Iacob, excelent!
    Cooper, penibil! Ratangiu, provocator și 2 galbene meritate, intenția se pedepsește.

    6
    16
  2. Da, Iacob fantastic ne-a scos din nou ! In schimb Cooper si-a aratat limitele…pe care le cam stiam cu totii. In schimb, la cartonasul rosu chiar nu a fost de vina omul. O mare mizerie Hanca ala care s-a vaitat ca Neymar…ar trebiu facute meme-uri cu Hanca. Ar trebui atacata decizia cu rosu la LPF, atunci pentru ce mai avem VAR ? N-ar trebui nici o suspendare pentru Cooper, chiar daca rosul nu-l mai putem inversa acum ! E strigator la cer !

    21
    5
  3. Nu pricep de ce nu sunt pedepsite si simularile! Cum altfel ii poti descuraja pe astia ca Neymar, Octavian Popescu si alti simulatori de meserie??! La noi in campionat aproape ca e o arta simularea, a trecut de mult baremul de “stiinta”. Nepedepsindu-i, ii incurajezi, ca le mai iese din cand in cand…

    10
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button