UTA Arad

Și – totuși – Kevin Luckassen a ajuns la UTA: Mircea Rednic va avea patru atacanți de meserie în lot, cinci cu Leisdman!




Până la urmă, Kevin Luckassen ajuns la UTA, dar cu patru luni mai târziu de când au fost primele contacte între cele două părți. Atacantul de 30 de ani s-a despărțit de Rapid în această vară, nu și-a găsit echipă și – probabil – a acceptat un salariu mai mic oferit acum de arădeni.


Rednic nu mai vedea…foamea în Luckassen

Olandezul de origine ghaneză e impresariat de Luana Rednic și a mai lucrat cu tehnicianul „Bătrânei Doamne” la Poli Iași și Viitorul Constanța. De altfel, Mircea Rednic spunea în luna iunie a acestui an că nu-și mai recunoaște fostul elev. „La început a venit pe 5000 de euro la Iași și a venit cu foame. După aceea, nu a mai avut ambiția care, cred eu, că-ți trebuie. În momentul de față Cooper e ceea ce ne trebuie”, declara „Puriul” în startul sezonului. Nu mai departe de meciul de ieri, de la Ploiești, Rednic s-a declarat nemulțumit de atitudinea lui Cooper, care a ratat două ocazii și apoi a fost eliminat (eronat) de pe teren de arbitrul Cătălin Popa.

Kevin Luckassen a semnat până în vara lui 2025 cu UTA

Revenind la Kevin Luckassen, acesta e crescut la academia lui AZ Alkmaar, a și debutat la seniori în tricoul fostei campioane a Olandei, însă nu a reușit să se impună și s-a transferat în prima ligă scoțiană, la Ross County. După aventuri în Cehia (Slovan Liberec) și Austria (SKN St. Polten), atacantul a revenit în Marea Britanie, mai exact în divizia a treia engleză, la Northampton Town, unde a jucat în doar patru partide înainte ca o accidentare la spate să îi încheie sezonul. După experiența din Anglia a revenit în țara natală, la Almere City, iar în ianuarie 2020 a semnat cu Politehnica Iași. În vara aceluiași an a trecut la Viitorul Constanța, iar după doar șase luni a fost achiziționat cu 800.000 de euro de turcii de la Kayserispor, unde a lucrat sub comanda lui Dan Petrescu. Nu s-a acomodat în Turcia și a revenit în Superligă, mai întâi sub formă de împrumut la Sepsi, iar din vara anului trecut, la Rapid, formație de care s-a despărțit în luna iulie.

La capitolul trofee, Luckassen are la activ o Cupă și o Supercupă a Cehiei, câștigate cu Slovan Liberec, dar și o Cupă a României, cucerită anul trecut în tricoul lui Sepsi. Atacantul care va împlini 30 de ani la finalul lunii viitoare a reprezentat Olanda la nivel U18 și U19.

”Atacantul Kevin Luckassen a semnat astăzi un contract cu echipa noastră valabil pentru următoarele două sezoane. A adunat în total 82 de prezențe în prima ligă a României, a marcat 22 de goluri și a oferit 6 pase decisive. Îi urăm multă baftă și la cât mai multe reușite în tricoul roș-alb!” – e o parte a anuțului clubului UTA în ceea ce-l privește pe atacantul cotat la 500 de mii de euro pe transfermarkt.

UTA îl așteaptă și pe kenyanul Omondi, Rednic va avea cinci atacanți în lot

Dar, Luckassen nu e singurul atacant care va ajunge în săptămâna ce vine la UTA. Kenyanul Eric Johana Omondi (29 de ani) a obținut dreptul de muncă în România, iar Rednic anunță: „Eric a semnat de două săptămâni sau chiar mai bine, erau probleme cu viza, dar s-au rezolvat, am înțeles că până luni e aici”.

UTA a stat doar în Godberg Cooper ca și variantă de atacant contra Petrolului, fiindcă austriacul Vucenovic s-a accidentat la antrenament. Acum, că italianul va fi suspendat la meciul cu Rapidul, sosirea celor doi atacanți în curtea „roș-albilor” e mai mult decât oportună. Acum, rămâne de văzut cât sunt de puși la punct ei din punct de vedere fizic și dacă vor putea evolua contra echipei lui Cristiano Bergodi, aflată pe locul trei în SuperLigă, pe 20 octombrie, pe „neutrul” din Oradea. Din lotul arădenilor mai face parte și olandezul Kyvon Leidsman, care – însă – nu mai este luat în calcule de Mircea Rednic pentru meciurile din SuperLigă, ci a mai fost utilizat doar pe finalul meciului de Cupa României, de la Buzău.

14 comentarii

  1. Acum să vină și rezultatele mult așteptate de noi. Pană acum UTA a deprins doar de un atacant și de forma de moment al acestuia. Hai UTA!!! Hai Aradul!!!

    34
    1
  2. Pot sa fie cat de de multi, important este sa dea goluri cat mai multe.Fotbalul se joaca pe goluri, nu pe situatii de a inscrie, ratari monumentale si bare .GOLURI in POARTA adversa cat mai multe din jumatati de ocaziii.UTA isi va reveni cat de curand cu Rednic antrenor si cu Falca la butoane.Meszar are cazare asigurata pe Vanatori, la Maxima Siguranta.

    19
    7
    1. Ce imi plac arogantele astea a voastre. Asa as vrea sa va vad pe voi conducand un club. Sa va vad cat sunteti de priceputi.Sunt convins ca v-ati prinde urechile. Dar de aici din spatele tastelor suntei woooow la cate stiti.

      6
      10
      1. Tocmai pentru că nu suntem pricepuți la asta nu conducem un club. Cei care îl conduc se presupune că sunt pricepuți, nu?

        7
        2
      2. Dar de ghibitat stiti ? Vad ca la dat cu presupusul va pricepeti . Toti stiu ce trecbuie facut si cum trebuie facut.

        4
        4
      3. Nu ghibitam, ne dam cu părerea , domnule, exact ceea ce faci și matale. Noi credem că e rău, dumneata crezi că e bine. Bravo dumneatale!
        Uită-te la involuția din anii de după promovare, fă-ți și o poza cu locul din clasament și poți să-ți răspunzi singur dacă e bine sau rău. Și mai ales daca, in formula actuala, este loc de mai bine.

        5
        5
      4. Daca nu ai un om potent financiar care sa investeasca in echipa gen Rotaru sau Sucu e greu. Meszar nu e genul asta de om nu are potenta financiara. Meszar e manager. Stie cum sa conduca sau ma rog sa tina pe linia de plutire. Nu este usor nici asta .

        0
        4
  3. Pentru cine merita se găsesc și bani. Titulatura low-cost e doar atenționare pentru cine vine la plesneala. În primul rand se activează primele și ele reglabile în sus dacă e cazul. Ca nume, e mai bine cu cei acomodati în liga noastră. Un atac, cât de cât periculos, mai ușurează liniile din spate, care pot incarca bateriile pentru un presing mușcator. Evident sunt doar dorințe la nivelul tribunei care nu trădează niciodată.!!

    30
    7
  4. Cantitate sau calitate? Calitate sau cantitate? 3 vin , 2 pleacă. Sau 2 vin, 3 pleacă. Senzația , așa percep eu, poate mă înșel, e de amatorism pur. Inclusiv în privința mutării la Oradea.

    12
    25
      1. Teai ?enervat degeaba. Mă refeream la amatorismul conducerii. Au anunțat că UTA va juca la Oradea, iar acum nu e sigura omologarea pt liga 1. Mai trebuie betonat, largit , văruit etc etc etc
        Nici nu mi-am imaginat că lucrurile nu sunt deloc clare pentru conducere. Dar asta e!
        Sper că nu team ? enervat din nou!

        7
        17
  5. Un transfer foarte bun dar depinde numai de el cum se pregateste la antrenamente. El a fost adus la UTA. sa bage mingea in ate ceea ce ii trebuie UTA-ei sa urce in clasament sa scape de subsolul clasamentului.FORTA UTA Arad !!!

    5
    8
  6. Doamne ajută! Fă Doamne o minune….Lukassen, Omoni, să fie buni! Deși nimic rațional nu îi recomandă! Sperăm să tragă tare poate prind …..transferul vieții în Arabia! Aș dori din suflet ca optimismul vostru să se confirme și pe teren! Deși …. deja am uitat că vrem …. și arădeni de-ai noștrii! Sau măcar…. români!

    11
    1
  7. Ferplei,n-are rost să-i răspundeți acestui Gică.Nu vedeți că e fan Meszar & Co.Deducem cu toții că Gicu Contra e pornit pe cei care au o altă opinie.Vai,și câți mai sunt ca el în tribune.

    3
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button