Sporturi de contact

„Studenta” Anamaria Vladu e vicecampioană mondială de tineret la sambo!





Un nou rezultat de talie mondială pentru secția de sambo a CS Universitatea Arad. După ce Bianca Prodan a devenit campioană mondială la sambo pe plajă, la individual și cu echipa României, Anamaria Vladu s-a întors cu „argintul” din Kirghizstan, de la mondialele de tineret și juniori.

La Bishkek, „studenta” le-a bătut pe nemțoiaca Christin Wolz, în sferturi, pe Shakhlo Khamidova (Uzbekistan), în semifinală și a pierdut finala în fața rusoaicei Anna Murashkina. Vladu are 20 de ani, e originară din Drobeta Turnu Severin și s-a transferat la CS Universitatea Arad în acest an, unde e antrenată de Arpad Nagy și Carol Szabo. În Kirghizstan a concurat la categoria 50 de kilograme. Vladu e pregătită sub „tricolor” de Viorel Gâscă.

Din păcate, Carolina Szabo, cealaltă luptătoare de la CS Universitatea Arad prezentă la „mondialele” din Kirghizstan, a ieșit din cursa pentru medalii încă din primul tur, în fața unei sportive din Belarus. Arădeanca lansată de Podgoria Ghiroc conducea 2-0, dar arbitrii au schimbat decizia la final, au întors scorul la 1-1 și și cum la sambo ultimul punct decide câștigătoarea s-a ajuns la această decizie nedreaptă. Până la urmă, Szabo a concurat cu sportive mai mari cu un an decât ea și rămâne vicecampioană mondială en-titre de cadeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button