Pariuri sportive, gaming și casino

Vrei să faci BILETUL ZILEI la pariuri sportive ca profesioniștii? Iată cum!







Orice parior poate aspira la statutul de profesionist. Acesta este farmecul pariurilor sportive. Dacă ai un plan de joc și ești determinat să îl respecți, poți fi și tu la fel de eficient atunci când joci biletul zilei. În acest articol îți vom spune cum trebuie să procedezi.


Primul pas este să îți deschizi cont la mai multe case de pariuri, ca să poți beneficia de avantajele oferite de mai mulți operatori. De exemplu, în cazul în care vrei să mizezi pe Liga 2 din România, poți căuta Casa Pariurilor ofertă 2023, această agenție fiind sponsorul de titlu al competiției. Astfel, vei vedea dacă opțiunile de pariere se pliază pe preferințele tale de joc.


Profesioniștii respectă următoarele reguli generale atunci când gândesc și plasează biletul care cuprinde cele mai de încredere selecții din fiecare zi:

Joacă exclusiv online

Un stil de joc eficient are în vedere în primul rând maximizarea câștigurilor. O primă condiție este să nu plătească taxă din miză, adică să joace online. Pe internet, este luată în considerare miza integrală, nu se reține 5% din ea. Acest aspect este foarte important pe termen lung.



 

Se specializează pe un număr mic de competiții

O regula de bază este să nu pariezi pe ce nu cunoști foarte bine. Altfel spus, trebuie să fii expert în competițiile pe care le iei în considerare pentru biletul zilei. Acest statut este dobândit prin urmărirea tuturor meciurilor și printr-o documentare aprofundată înainte de plasarea fiecărui bilet. Profesioniștii citesc toate știrile relevante despre echipele implicate, despre arbitri și despre cadrul în care se desfășoară partida.

O documentare făcută așa cum trebuie ia mult timp, de aceea pariorii de succes se rezumă la două-trei competiții, pe care le pot acoperi în întregime.  

Analizează cu atenție meciurile

Dacă vrei să joci ca un profesionist, este cazul să iei cât se poate de în serios analizarea meciurilor. Nu trebuie să îți scape niciun detaliu. Dacă cel mai important jucător al unei echipe a ieșit accidentat în timpul unui antrenament, tu trebuie să știi și să ții cont de informație. Foarte probabil, el nu va putea evolua la capacitate maximă, chiar dacă va fi trimis pe teren.

Informațiile de actualitate sunt de referință, dar la fel de important este să faci conexiuni cu ce s-a întâmplat în trecut și să citești „printre rânduri” știrile despre atmosfera din cadrul loturilor. 

 

Pariază pe cele mai bune cote

Pentru maximizarea câștigului, despre care aminteam mai sus, este crucial să pariezi pe cele mai bune cote de pe piață. Chiar dacă diferențele nu par a fi semnificative, dacă este să ne raportăm la un sezon întreg, vom vedea că decizia de a juca cele mai bune cote poate avea un impact major.

În cazul în care cotele sunt aproximativ egale, profesioniștii aleg agenția care oferă facilități precum declararea pariului drept câștigător dacă echipa pe care s-a mizat are un avantaj de două goluri, la un moment dat.

Ajustează miza la risc

Îți recomandăm să procedezi precum tipsterii și să îți împarți bugetul în unități. De pildă, un bankroll de 200 de lei poate fi împărțit în 100 de unități cu valoarea de 2 lei fiecare. Miza fiecărui bilet este stabilită în funcție de probabilitatea de câștig. Pe un bilet „sigur” poți risca până la 10/10 unități, iar pentru unul foarte riscant se alocă 2/10 unități, sau chiar 1/10.

Gradul de risc poate fi apreciat în funcție de cotă, însă trebuie să ai în vedere că valoarea cotei unui bilet cu mai multe selecții nu indică tocmai precis șansele de succes. Cu cât pariul conține mai puține pronosticuri, cu atât cota este mai relevantă.

Ține cont de practica profesioniștilor atunci când plasezi următorul bilet la pariuri. Cu timpul, vei observa cu siguranță o îmbunătățire a performanțelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button