Progresul Pecica

Crescut de UTA, pecicanul Zamfir știe la ce să se aștepte în derby-ul cu Poli: „Vor avea galeria în spate, dar suntem hotărâți să le oprim seria victoriilor”







Progresul Pecica a lăsat ceva pe drum din momentul în care dificultatea meciurilor din Cupa României a crescut. În săptămâna în care a pierdut cu Petrolul, „galben-albaștrii” au cedat și cu Buziașul în seria a 8-a din Liga a 3-a. A fost primul eșec în campionat, după care a urmat și remiza internă cu Lipova. Formația ce a profitat de rezultatul dintre cele două formații arădene a fost Poli Timișoara, care a urcat pe locul 2 și care sâmbătă, de la ora 15, pe „Electrica” o va găzdui chiar pe Pecica.


Meciul nu-i prinde pe cei de la Progresul într-un moment prea bun și din punct de vedere al efectivului. Cei mai experimentați jucători ai echipei, mijlocașii Mirel Arsene și Bogdan Bozian sunt suspendați, iar Aldan și Răchită acuză ceva probleme medicale. Nasiru este ceva mai bine și, chiar dacă va juca, nu va fi la cel mai bun nivel. „Avem destule probleme de lot, dar asta nu înseamnă că mergem ca mielul la tăiat. Suntem motivați, am pregătit atent meciul și avem de recuperat niște puncte. Știm ce am greșit cu Buziaș și Lipova și vrem să urcăm din nou în clasament. Un punct din 6 posibile e puțin pentru pretențiile și potențialul nostru, se știe că vrem să terminăm în play-off și jucăm cu o contracandidată directă”, spune Rafael Zamfir.


Portarul pecicanilor împlinește chiar astăzi 22 de ani și e obișnuit de derby-urile cu Poli de la juniorii UTA-ei. „I-am bătut mai mereu în competițiile de juniori, ca și fotbalist crescut de UTA e clar că acest meci e special pentru mine. Știu ce ne așteaptă, vor juca cu galeria în spate, vor pune presiune pe noi, mai ales după ce au legat și ei victoriile și au prins încredere. Sunt și pe locul 2 în clasament, au și ei destul jucători de calitate, cu unii dintre ei am și jucat la UTA și mă refer la Popa, Prună și Haloș, pe Andrei avându-l coleg și la Crișul. Dar, suntem hotărâți să le oprim seria victoriilor”, mai afirmă Zamfir.

Pentru Poli e al treilea meci consecutiv cu o formație din Arad, după 6-1 cu Ineu și 1-0 cu Cermei. Pe finalul meciului din Țara Sămădăilor, Vlaicu a fost eliminat și e suspendat sâmbătă.

Formații probabile:



Poli: Murariu – Haloș, Bocşan, D. Roșu, Taub – Curescu, Pureca, Olariu, Prună – D. Ciurel – D. Popa.

Pecica: Zamfir – Moraru, Nasiru, Gomboș, T. Bodri – Adamcsik, Shiando – Borcea, L. Bodri, F. Nortey – Novac.

Arbitri: Darius Iviniș (Zlatna – Alba) – Vlăduț Gaspar, Alexandru Cozma (ambii din Târgu Mureş)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Constantin Tuligă (Drobeta Turnu Severin – Mehedinţi)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button