Gloria LT Cermei

După Poli, pentru Cermei urmează Bihorul! D. Lazăr: „Vrem să facem și puncte, nu doar să ne mulțumim cu un joc bun, presiunea e pe ei!”







Gloria Lunca Teuz Cermei a făcut, în general, meciuri bune în startul sezonului de Liga a 3-a, dar punctele au trecut cu viteza gândului pe lângă „sămădăi”. Ultimele sunt cele din meciul de acasă cu Poli Timișoara, cele trei bare neținându-le de cald „roș-albilor” atâta timp cât oaspeții au plecat victorioși, după reușita lui Curescu din debutul reprizei secunde.


„Zestrea” din clasament e mică, doar 5 puncte din cele 21 posibile, iar băieții lui Radu Popa, Adi Piț și Roland Nagy au parte de o deplasare de risc maxim sâmbătă (ora 15), pe „Iuliu Bodola” din Oradea, acolo unde îi așteaptă liderul FC Bihor. „Meciul cu Poli a fost unul foarte bun făcut de noi, am avut inițiativa, am avut posesie, trei bare, doar că rezultatul a fost nedrept. Dintr-o singură ocazie au marcat și au câștigat. Totuși, jocul consistent ne dă speranțe și pentru deplasarea de la Oradea, unde ne dorim să scoatem un rezultat pozitiv. Presiunea este pe ei, noi vrem doar să ne facem jocul nostru și să sperăm că norocul se întoarce cu fața și la noi pentru că merităm să facem și puncte în clasament, nu doar să ne mulțumim cu încă un meci bun. FC Bihor este o echipă bună, valoarea jucătorilor nu este mult mai mare decât a noastră. Poate, au un pic mai multă experiență decât noi și sunt mai sudați. Joacă de mai mulți ani împreună cu un nucleu de jucători, dar și noi după aceste prime șapte etape ne-am pus la punct și, dacă vom avea ambiție și determinare, vom putea să le facem față. Meciul e important pentru noi, vom juca pe un stadion de legendă și cu mulți spectatori în tribună care ne vor face să ne simțim fotbaliști”, susține Denis Lazăr, căpitanul „sămădăilor” care, la 25 de ani, nu a renunțat la gândul de a se întoarce cel puțin pe scena eșalonului secund, acolo unde a evoluat cu UTA.


Eliminat cu Poli, Botaș este suspendat, iar portarul Sas și mijlocașul Andrieș au probleme medicale. Până acum, Bihorul a câștigat pe linie cu toate formațiile din județul Arad, 1-0 cu Lipova, 3-1 cu Socodor și 4-0 chiar etapa trecută, la Ineu, când – însă – gazdele au acuzat dur arbitrajul.

Formații probabile:

FC Bihor: Pînzariu – C. Jurj, Calugher, R. Farcaș, Al. Stoian – Gunie, I. Ban – Bactăr, A. Moga, Vasile – S. Jurj.



Cermei: Balica – Balazs, Ssemakula, D. Lazăr, Siminic – Piț, Hațegan – Gruiescu, Wilfred, Bunea – Sîntean.

Arbitri: Dragoș Lunca- Paul Pojar (ambii din Cluj-Napoca), Luca Căpîlna (Dej)

Observatori: Ciprian Tranca, Ion Lupșa (ambii din Timişoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button