UTA Arad

UTA a repetat cu bănățenii lui Stoican pentru meciul cu Rapidul…fără Luckassen: „L-am menajat, dar sperăm să-l ducem la 100% și să debuteze cu brio”







UTA a învins CSM Reșița cu 4-1 în amicalul disputat astăzi la Sânnicolau Mic, singurul pe care „roș-albii” l-au putut programa în această pauză datorată echipelor naționale. Cooper, Ardei (autogol), David și Stahl au înscris pentru arădeni, în timp ce pentru oaspeți a punctat Cociș.


La final, antrenorul secund al UTA-ei, Sorin Rădoi, s-a declarat mulțumit de cele văzute astăzi. Cu atât mai mult cu cât arădenii au schimbat puțin așezarea în teren, trecând de la 4231 la 4141 „După două zile în care le-am dat liber băieților, am preferat să facem doar un singur joc pentru că nu avem prea mult timp la dispoziție înainte de a întâlni cu Rapidul. A fost un meci bun, ne-am atins obiectivele, am reușit să câștigăm, am înscris destul de multe goluri și ăsta este un lucru pozitiv pentru noi. Mister este adeptul schimbărilor tot timpul, și de sistem și de jucători, așa cum s-a văzut și astăzi. Au intrat jucătorii care au evoluat mai puțin la început, după care am încercat să le dăm posibilitatea tuturor joace”, a spus Rădoi.


Ultimul transfer al „roș-albilor”, Kevin Luckassen, nu a jucat astăzi datorită unor probleme medicale, dar staff-ul echipei arădene speră ca olandezul să fie disponibil pentru partida cu Rapid. Pe lângă jucătorii accidentați, mai mulți fotbaliști care au strâns multe minute în Superligă au fost menajați pentru meciul contra divizionarei secunde. „Sperăm ca Luckassen să fie ok după aceste opt zile care ne-au mai rămas și să-l vedem la meciul cu Rapid, m-aș bucura din suflet să înscrie. A avut o mică problemă la picior și am preferat să-l menajăm astăzi pentru că ne lipsește Cooper, care a luat roșu, ne lipsește și Fabry (n.a. slovacul a încasat al patrulea cartonaș galben al sezonului în remiza de la Ploiești) și vrem să-l folosim la meciul cu Rapid. Din discuțiile pe care le-am avut cu preparatorii fizici și cu Kevin personal, este la 75-80% din potențialul maxim, sperăm ca în aceste zile care ne-au mai rămas la dispoziție să-l aducem până la ora meciului la 100% și sperăm să debuteze cu brio. Vucenovic are o problemă la gleznă, dar cred că de luni, din ce am discutat cu domnul doctor, o să intre cu echipa. Benga și Stolnik au avut destul de multe minute, am încercat să-i mejanăm puțin, am preferat să-l vedem și pe Ibrahima (n.a. Conte) și am vrut să-i dăm mai multe minute și lui Ivo (n.a. Markov), pentru că și el vine după o perioadă în care a avut probleme medicale. Avem un lot bun, suntem mulțumiți de cum arată lotul la ora actuală și sperăm ca în aceste opt zile care ne-au mai rămas până la meciul cu Rapid să fie toți jucătorii sănătoși. Vrem ca nouă, antrenorilor, să ne fie greu să facem echipa” a adăugat „secundul” lui Mircea Rednic.

Aflat în probe la Arad, Andrei David a jucat în repriza secundă a meciului de astăzi și chiar a înscris golul de 3-1 al UTA-ei. „Pe David am vrut să-l vedem într-un meci, chiar dacă a fost amical. Ne-a lăsat o impresie bună, este un tânăr de perspectivă. Cum a spus și Mister, eu am vorbit cu Louis Munteanu, cu care a fost coleg la Fiorentina, vom vedea în perioada următoare ce decizie vom lua în ceea ce-l privește” a mai declarat Sorin Rădoi.

După o lungă perioadă de incertitudine, în care a fost dorit de mai multe cluburi din Superligă, printre care și UTA, Dorin Rotariu a ales să semneze cu FCSB, fiind prezentat oficial în această săptămână. „Nu vreau să discut, atâta timp cât el a hotărât să meargă acolo, este decizia lui, i-o respectăm, sper să fie sănătos. Eu îl știu de când era mic, îmi doresc din suflet să se integreze la FCSB, să joace. Într-adevăr, noi ni l-am dorit foarte mult, dar a fost decizia lui și nu pot decât să-i urez baftă”, a comentat fostul fundaș.



UTA va întâlni Rapidul vineri, 20 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, în cadrul etapei cu numărul 13 din Superligă.

3 comentarii

  1. Nu inteleg de ce a jucat Fabry, care e suspendat cu Rapid. Acum era momentul sa vedem cum se descurca echipa fara el, sa vedem cine ar putea sa-i ia locul in meciul cu cRap-id.

    12
    0
  2. LIGA 2 este tot mai aproape de ARAD.Falca directionare fonduri UE pentru UTA-ramanere in Liga 1 (transferuri bomba in perioada de mercato iarna )-ca vin alegerile , si totul va fi OK .Scapam iar la baraj, si inca un an in Liga 1, mare performanta pt.UTA. O sa avem gazon, Rednic va pleca, va veni iar Balint, etc,…..

    2
    17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button