Minifotbal, futsal

Încă un meci tare pentru Șimand în Liga 1 de futsal: După campioana en-titre și câștigătoarea Cupei, în comuna arădeană vine liderul la zi!





La primul său sezon din istoria clubului în Liga 1 la futsal, Șoimii Șimand are un start de campionat infernal. După campioana României (United Galați), câștigătoarea Cupei României (CSM Deva) și vicecampioana României (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc), formația din județul nostru o găzduiește pe liderul la zi, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Covăsnenii au punctaj maxim – 9, profitând și de remiza din derby-ul Galați – Deva. Cert este că Sepsi e o formație redutabilă ce pleacă cu prima șansă în noua sală de sport din Șimand, la meciul de duminică, 15 octombrie, de la ora 12. „Sperăm să detronăm liderul, eu zic că avem șansa noastră”, spunea Daniel Mărcuș, antrenorul-jucător al șimăndanilor, după al treilea eșec statgional, 2-14 la Odorheiu Secuiesc.

E o zi bună de meci pentru unii dintre „șoimii” angrenați în ligile trei și patru, astfel că – probabil – vom asista la un meci mai echilibrat decât restul. Șimandul e ultima în campionat, cu niciun punct și golaveraj 4-44.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button